Διαδοχικές συναντήσεις του Δημάρχου Τήνου με στελέχη της ΕΥΔΑΠ για το πρόβλημα με το Βιολογικό στο νησί!

05 Μαρτίου 2024 18:01

Στα γραφεία της Εταιρείας Ύδρευσης Αποχέτευσης Πρωτευούσης Α.Ε. (ΕΥΔΑΠ), βρέθηκε την περασμένη εβδομάδα, ο Δήμαρχος Τήνου κ. Παναγιώτης Κροντηράς και συναντήθηκε διαδοχικά με τον πρόεδρο της εταιρείας κ. Γεώργιο Στεργίου, τον Διευθύνοντα Σύμβουλο κ. Χαράλαμπο Σαχίνη, τον Γενικό Διευθυντή Αποχέτευσης κ. Κωνσταντίνο Βουγιουκλάκη και τον Γενικό Διευθυντή κ. Πέτρο Ματσούκη.

Κύριο αντικείμενο της συνάντησης ήταν το σοβαρό πρόβλημα που υπάρχει στην Εγκατάσταση Επεξεργασίας Λυμάτων του Δήμου Τήνου, στην περιοχή «Κόκκινα – Μαρμαργιές» και ταλαιπωρεί τους κατοίκους στην περιοχή γύρω από τον Βιολογικό και πώς μπορεί η ΕΥΔΑΠ Α.Ε., με την άρτια τεχνογνωσία που διαθέτει, να συνδράμει στην επίλυσή του.

Η συζήτηση του Δημάρχου με τα υψηλόβαθμα στελέχη της Διοίκησης της ΕΥΔΑΠ Α.Ε., επικεντρώθηκε στο πως θα μπορέσει από εδώ και πέρα ο Βιολογικός να αποδίδει αυτό που πρέπει και να μην παρουσιάζονται τα προβλήματα των οσμών, αλλά και σε επιπρόσθετα θέματα που εμποδίζουν την εύρυθμη λειτουργία του Βιολογικού.

Έτσι την Τρίτη 12 Μαρτίου 2024, αναμένεται η άφιξη στο νησί επιστημονικού – τεχνικού κλιμακίου, που θα διερευνήσει την όλη λειτουργία του Βιολογικού, του δικτύου και των αντλιοστασίων αποχέτευσης και θα καταθέσει το πόρισμά του και τις προτάσεις του.

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos