Συνάντηση Φίλιππου Φόρτωμα με τον Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη

14 Μαρτίου 2024 16:22

Με τον Πρωθυπουργό, κ. Κυριάκο Μητσοτάκη, συναντήθηκε σήμερα ο Πρόεδρος της Ειδικής Μόνιμης Επιτροπής της Βουλής για τον Ελληνισμό της Διασποράς και Βουλευτής Κυκλάδων, κ. Φίλιππος Φόρτωμας.

Σκοπός της συνάντησης αυτής ήταν η παρουσίαση των πρωτοβουλιών και των δράσεων που προγραμματίζει ο κ. Φόρτωμας ως νεοεκλεγείς επικεφαλής της διακομματικής μόνιμης Επιτροπής της Βουλής των Ελλήνων για θέματα που αφορούν τον απανταχού Ελληνισμό και ταυτόχρονα, για ζητήματα που αφορούν την εκλογική του περιφέρεια, τις Κυκλάδες. Ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας είχε την ευκαιρία να ενημερώσει τον Πρωθυπουργό για μία σειρά σημαντικών θεμάτων που απασχολούν τα νησιά και τους νησιώτες, αλλά και να τον ευχαριστήσει που από το 2019, που ανέλαβε τα ηνία της χώρας, ως και σήμερα, στέκεται δίπλα στις Κυκλάδες με ιδιαίτερο ενδιαφέρον, με πράξεις και όχι με λόγια.

Με το πέρας της συνάντησης ο κ. Φόρτωμας έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Σήμερα είχα τη μεγάλη χαρά και τιμή να συναντήσω τον Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη, τον άνθρωπο που είναι η αιτία της ενασχόλησής μου με την ενεργό πολιτική και που με τίμησε πρόσφατα με την εμπιστοσύνη του να με στηρίξει για την Προεδρία της Ειδικής Μόνιμης Επιτροπής του Ελληνισμού της Διασποράς. Κάθε φορά που βρίσκομαι με τον Πρόεδρο και συζητώ μαζί του, επιβεβαιώνεται η μεγάλη μου πεποίθηση πως ο Κυριάκος Μητσοτάκης είναι ένας σύγχρονος ευρωπαίος ηγέτης με εκείνα τα αντανακλαστικά που χρειάζεται να διαθέτει ένας πολιτικός που έρχεται αντιμέτωπος με ιστορικές αποφάσεις και αλλαγές. Η συζήτησή μας κινήθηκε μεταξύ των πρωτοβουλιών μου για την Επιτροπή Ελληνισμού της Διασποράς και το όραμα μου για ανοιχτές πύλες προς όλη την ομογένεια αλλά και τις Κυκλάδες μας, που είναι βαθιά στην καρδιά του Προέδρου».

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos