Σαντορίνη: Συνάντηση με τον Βουλευτή Κυκλάδων κ. Καφούρο Μάρκο

21 Μαϊος 2024 14:04

Με πρωτοβουλία του Προέδρου μας κ. Νομικού πραγματοποιήθηκε σήμερα συνάντηση εργασίας με τον Βουλευτή Κυκλάδων και συντοπίτη μας κύριο Καφούρο Μάρκο και με μέλη του Συλλόγου μας.

Κατά τη συνάντηση δόθηκε η ευκαιρία για την ανταλλαγή απόψεων σχετικά με τη δράση του Βουλευτού μας, αλλά και με τα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο Σύλλογός μας.
Αποφασίστηκε η από κοινού δράση για την αντιμετώπιση του θέματος της ανταγωνιστικότητας με βασική επιδίωξη την μείωση των συντελεστών του ΦΠΑ αλλά και της ανάδειξης των επιμέρους προβλημάτων που προκύπτουν από την εποχικότητα και τη νησιωτικότητα.
Επίσης σε συνεργασία με το μέλος του Δ.Σ. κύριο Φουστέρη να αναδειχθεί το πρόβλημα που έχει προκύψει με την απόδοση του Μεταφορικού ισοδύναμου, πρόβλημα που μας κάνει ακόμη περισσότερο μη ανταγωνιστικούς.
Κοινή βασική επιδίωξη είναι το σταμάτημα των επιδοτήσεων για τιςστρατηγικές επενδύσεις που αφορούν την κατασκευή νέων μεγάλων ξενοδοχειακών μονάδων χωρίς να λαμβάνονται υπόψιν τα προβλήματα που δημιουργούνται στον τόπο μας, αντίθετα συμφωνήθηκε να βοηθήσει ο βουλευτής μας ώστε να επανέλθουν οι χρηματοδοτήσεις για τις ανακαινίσεις και ποιοτικές αναβαθμίσεις των παλαιών και υφιστάμενων μονάδων, καθώς επίσης η χρηματοδότηση για τη δημιουργία υποδομών που τόσο αναγκαίες είναι για τον τόπο μας.
Στη συνάντηση παρευρέθηκαν οι Καφούρος Μάρκος Βουλευτής Κυκλάδων , Νομικός Νικόλαος, Λιγνός Αντώνιος, Διαμαντόπουλος Γεώργιος και Φουστέρης Ευάγγελος.

Για το Δ. Σ.
Ο Πρόεδρος

Νομικός Νικόλαος

Ο Γενικός Γραμματέας

Διαμαντόπουλος Γεώργιος

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos