H Κατερίνα Μονογυιού υποδέχτηκε το κλιμάκιο της Νέας Δημοκρατίας στη Μύκονο

24 Μαϊος 2024 18:00

Η βουλευτής Κυκλάδων της Νέας Δημοκρατίας κ. Κατερίνα Μονογυιού υποδέχτηκε στην Μύκονο κλιμάκιο της Νέας Δημοκρατίας, που περιοδεύει στις Κυκλάδες ενόψει των Ευρωεκλογών της 9ης Ιουνίου. Ειδικότερα, το κλιμάκιο αποτελούνταν από την Υφυπουργό Εσωτερικών

κ. Βιβή Χαραλαμπογιάννη, τον βουλευτή Β' Πειραιώς κ. Γιώργο Βρεττάκο, την Γ.Γ. Διεθνών Οικονομικών Σχέσεων και Εξωστρέφειας κ. Μάιρα Μυρογιάννη και το μέλος της Π.Ε. της ΝΔ κ. Κώστα Μητσόπουλο. Στη συνέχεια, πραγματοποίησαν συνάντηση εργασίας με τον Δήμαρχο Μυκόνου κ. Χρήστο Βερώνη, ο οποίος τους ενημέρωσε για την πορεία της φετινής τουριστικής περιόδου, για την πορεία των έργων υποδομής στο νησί και για ζητήματα καθημερινότητας που απασχολούν τους Μυκονιάτες.

Στη συνέχεια, τα μέλη του κλιμακίου πραγματοποίησαν συνάντηση εργασίας με τον επικεφαλής της δημοτικής παράταξης «Πρωτοβουλία Δράσης» κ. Κωνσταντίνο Κουκά, την Πρόεδρο του Κέντρου Υγείας Μυκόνου κ. Ντίνα Σαμψούνη και δημοτικούς συμβούλους.

Η βουλευτής Κυκλάδων κ. Κατερίνα Μονογυιού δήλωσε:

«Είμαι ιδιαίτερα χαρούμενη που υποδέχομαι κυβερνητικά στελέχη και συναδέλφους βουλευτές στην Μύκονο, που μαζί με την Σαντορίνη αποτελούν τις ναυαρχίδες του ελληνικού τουρισμού, για να βρούμε λύσεις στα ζητήματα που απασχολούν το νησί μας καθώς η αυξημένη τουριστική κίνηση δημιουργεί νέες ανάγκες και προκλήσεις που χρήζουν της στήριξης της κεντρικής διοίκησης.»

Κατερίνα Μονογυιού
Βουλευτής Κυκλάδων Νέας Δημοκρατίας

mono 68

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos