Περιοδεία Φιλίππου Φόρτωμα με την Αναπλ. Υπουργό Υγείας στη Σύρο

05 Ιουνίου 2024 18:59

Στη Σύρο συνεχίστηκε η περιοδεία του βουλευτή Κυκλάδων της Νέας Δημοκρατίας και Γραμματέα Ελλήνων της Διασποράς του κόμματος, Φίλιππου Φόρτωμα, με την Αναπληρώτρια Υπουργό Υγείας Ειρήνη Αγαπηδάκη.

Στο Δημαρχείο πραγματοποίησαν συνάντηση εργασίας με τον Δήμαρχο Αλέξη Αθανασίου, παρουσία και του Προέδρου της ΔΕΕΠ Κυκλάδων Χρήστου Καφτηράνη, του προέδρου της Δημ ΤΟ Σύρου-Ερμούπολης Στάθη Μπαρμπούνη και αντιδημάρχους. Ο κ. Αθανασίου ενημέρωσε το κλιμάκιο της Νέας Δημοκρατίας για τα κύρια θέματα που απασχολούν τους κατοίκους του νησιού, με την υγεία να βρίσκεται ψηλά στην ατζέντα τους.

Στη συνέχεια, επισκέφθηκαν το Γενικό Νοσοκομείο και το Κέντρο Υγείας του νησιού, όπου είχαν συνάντηση με τον Διοικητή Νικόλαο Ρούσα καθώς και με το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό, απαντώντας σε ερωτήσεις και αναλύοντας τις πολιτικές της Κυβέρνησης για την αντιμετώπιση των θεμάτων.

Η περιοδεία έκλεισε με μια ενδιαφέρουσα ανοικτή συζήτηση με κατοίκους για θέματα υγείας, στην οποία έγινε ιδιαίτερη αναφορά στα προγράμματα πρόληψης των ασθενειών, που ήδη λειτουργούν ή πρόκειται να αναπτυχθούν στο εγγύς μέλλον.

Στο τέλος της επίσκεψης στη Σύρο, ο κ Φόρτωμας έκανε την ακόλουθη δήλωση: «Η Κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας επένδυσε στον τομέα της υγείας, έναν τομέα που είναι ζωτικής σημασίας για την ασφάλεια και την ποιότητα ζωής, ιδιαιτέρως των νησιωτών που είναι αποκομμένοι από την ηπειρωτική Ελλάδα. Στις 9 Ιουνίου επισφραγίζουμε και σε ευρωπαϊκό επίπεδο τη συνέχιση των πολιτικών που οδηγούν στη διασφάλιση μιας καλύτερης ποιότητας ζωής για όλους μας. Συνεχίζουμε να δουλεύουμε και να διεκδικούμε ακόμη περισσότερα».

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos