Στη Σίφνο και τη Σέριφο ο Φίλιππος Φόρτωμας

20 Ιουνίου 2024 12:06

Επίσκεψη στη Σίφνο και τη Σέριφο πραγματοποίησε ο Βουλευτής   Κυκλάδων της Νέας Δημοκρατίας, Φίλιππος Φόρτωμας.

Αρχικά, ο κ. Φόρτωμας βρέθηκε στο νησί της Σίφνου και συμμετείχε στις εκδηλώσεις για τον εορτασμό της Παναγίας Χρυσοπηγής, που πραγματοποιήθηκαν για ακόμη μια χρονιά, με την παρουσία πλήθος κόσμου και πιστών, στον ομώνυμο βράχο. Ο βουλευτής, είχε επίσης, την ευκαιρία να συναντηθεί με τη Δήμαρχο Σίφνου, κ. Μαρία Ναδάλη, και την Έπαρχο της Π.Ε. Μήλου, κ. Έλλη Χωριανοπούλου, και να ενημερωθεί για την πορεία όλων των ζητημάτων που απασχολούν την τοπική κοινωνία και των θεμάτων που άπτονται του έργου της Κυβέρνησης.

Επόμενος σταθμός του κ. Φόρτωμα ήταν το νησί της Σερίφου, όπου είχε τη δυνατότητα να  συναντηθεί με στελέχη της τοπικής οργάνωσης, της Νέας Δημοκρατίας, αλλά και με παλιούς και νέους φίλους και να συζητήσουν   διεξοδικά για τα θέματα της τουριστικής περιόδου που αφορούν τους επιχειρηματίες και την αγορά, αλλά και σημείων τοπικού ενδιαφέροντος.

Στο πέρας της περιοδείας του ο κ. Φόρτωμας δήλωσε: «Η επαφή μου με τα νησιά είναι συνεχής και δεν συνδέεται μόνο με τις προεκλογικές περιόδους. Είμαι εδώ και πέντε χρόνια δίπλα στις ανάγκες των τοπικών κοινοτήτων και γνωρίζω τα θέματά τους, για τα οποία δίνω συνεχείς μάχες, ώστε οι νησιώτες να μην είναι πολίτες που στερούνται έναντι των κατοίκων της ηπειρωτικής Ελλάδας. Και στη Σίφνο και στη Σέριφο η συνεργασία μου με τον πρώτο και δεύτερο βαθμό Αυτοδιοίκησης είναι πολύ στενή!».

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos