Άμεση η ανταπόκριση της Υπουργού Τουρισμού στην ερώτηση για την υποστελέχωση της Περιφερειακής Υπηρεσίας Τουρισμού Κυκλάδων

21 Ιουνίου 2024 19:16

Άμεση ήταν η ανταπόκριση της υπουργού Τουρισμού κας Όλγας Κεφαλογιάννη στην ερώτηση που κατέθεσε ο βουλευτής Κυκλάδων της ΝΔ Μάρκος Εμμ. Καφούρος στις 25/5, με θέμα την ενίσχυση της ΠΥΤ Κυκλάδων με ανθρώπινο δυναμικό.

Όπως ανέφερε ο κ. Καφούρος βάσει στοιχείων, το έργο της υπηρεσίας εκτελείται σήμερα από πέντε (5) υπάλληλους και έναν (1) προϊστάμενο και σημειώνει επίσης ότι, η ΠΥΤ Κυκλάδων εξαιρέθηκε τόσο από τη διαδικασία μόνιμων προσλήψεων το 2021 όσο και από τον 1ο κύκλο του ενιαίου συστήματος κινητικότητας δημοσίων υπαλλήλων το 2024.
Το Υπουργείο Τουρισμού στη σχετική απάντηση προς τον βουλευτή (Α.Π. 1338/17.06.2024), αναφέρει επίσης ότι εκ των έντεκα (11) οργανικών θέσεων που υφίστανται στην εν λόγω υπηρεσία, είναι καλυμμένες σήμεραοι πέντε (5) και ενημερώνει για τις ενέργειες στις οποίες έχει προβεί.
Ειδικότερα, όπως αναφέρεται στο έγγραφο, δύο οργανικές θέσεις έχουν ήδη ενταχθεί στις προκηρύξεις 2Γ & 3Γ/2023 του ΑΣΕΠ και αναμένονται αποτελέσματα, ενώ έχει υποβληθεί αίτημα για την πλήρωση ακόμη δύο (2) οργανικών θέσεων, το οποίο έχει εγκριθεί και αναμένεται η ένταξη τους σε προκήρυξη του ΑΣΕΠ.

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos