Επίσκεψη του Αν. Υπουργού Αθλητισμού Γ. Βρούτση στη Νάξο για τον εορτασμό του Αγίου Νικοδήμου του Αγιορείτη

Επίσκεψη του Αν. Υπουργού Αθλητισμού Γ. Βρούτση στη Νάξο-Συναντήσεις με Έπαρχο και Δήμαρχο-Εκπροσώπηση στις εκδηλώσεις εορτασμού για τον Άγιο Νικόδημο.

Ο Αναπλ. Υπουργός Παιδείας, Θρησκευμάτων και Αθλητισμού Γιάννης Βρούτσης, την Κυριακή 14 Ιουλίου 2024, θα μεταβεί στη νήσο Νάξο, όπου θα εκπροσωπήσει την Κυβέρνηση στις θρησκευτικές εκδηλώσεις (Νικομήδεια 2024) προς τιμήν της Πολιούχου του νησιού Αγίου Νικοδήμου, προσκεκλημένος του Σεβασμιότατου Μητροπολίτη Παροναξίας κκ Καλλίνικου. Ειδικότερα, ο κ. Βρούτσης θα παραστεί στην Αρχιερατική Θεία Λειτουργία που θα γίνει στον Ιερό Ναό Αγίου Νικοδήμου Χώρας Νάξου, καθώς και στη λιτάνευση της Ιεράς Εικόνας και του Αγίου Λειψάνου του Αγίου Νικοδήμου.Στη συνέχεια, θα πραγματοποιήσει συνάντηση με τον Έπαρχο Νάξου Γιάννη Μαργαρίτη, το Δήμαρχο Νάξου και Μικρών Κυκλάδων Δημήτρη Λιανό, τον Αντιδήμαρχο Αθλητισμού Νίκο Πολυκρέτη, καθώς και εκπροσώπους αθλητικών σωματείων και παραγόντων της Νάξου.Στη διάρκεια της επίσκεψής του στο νησί, ο κ. Βρούτσης θα έχει επίσης την ευκαιρία να συναντηθεί με φίλους και κατοίκους.

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos