Πάρος: Πρόσκληση σε Δια Περιφοράς Συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου

19 Αυγούστου 2024 11:39

Σας καλούμε σε έκτακτη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Πάρου, που θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 19 Αυγούστου 2024, με την δια περιφοράς διαδικασία (λήψη απόφασης) και από ώρα 12:00 έως 14:00 μ.μ., σύμφωνα με :

- Το άρθρο 5 παρ.3 του Νέου Κανονισμού Λειτουργίας του Δημοτικού Συμβουλίου Πάρου (Αρ. Απόφασης: 59/2024) που στηρίχθηκε στο άρθρο 67, παρ. 5 του ν.5056/2023 (ΦΕΚ 163/τ.Α/06.10.2023)
Επισημαίνεται ότι για την συνεδρίαση απαιτείται η συμμετοχή τουλάχιστον των δύο τρίτων των μελών του Δημοτικού Συμβουλίου. Η απόφαση που θα ληφθεί, θα ανακοινωθεί από την Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου στην πρώτη, μετά τη λήψη της απόφασης, τακτική συνεδρίαση.
Με την δια περιφοράς διαδικασία, θα ληφθεί απόφαση για το κάτωθι θέμα Ημερήσιας Διάταξης:

ΘΕΜΑ : «Ψήφισμα για τον θάνατο του Βασιλείου Λιανόπουλου»

Για την ψήφο σας αναφορικά με το θέμα της Ημερησίας Διάταξης θα πρέπει να ενημερώσετε τη Γραμματεία του Δημοτικού Συμβουλίου έως και ώρα 15:30 μ.μ. με αποστολή email στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Η Πρόεδρος
του Δημοτικού Συμβουλίου Πάρου

Ιφιγένεια Χατζηγεωργίου

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία:

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos