Χρηματοδότηση 239.000€ για το γήπεδο ποδοσφαίρου Κάτω Τιθορέας από το Υπουργείο Αθλητισμού

04 Σεπτεμβρίου 2024 11:45

Συνάντηση του αναπληρωτή Υπουργού Αθλητισμού, Γιάννη Βρούτση, με τη Δήμαρχο Αμφίκλειας – Ελάτειας

Αθλητικό Έργο προϋπολογισμού 239.000€ στον Δήμο Αμφίκλειας –Ελάτειας χρηματοδοτεί το Υπουργείο Αθλητισμού!
Η έγκριση της χρηματοδότησης, από το Τομεακό Πρόγραμμα Ανάπτυξης (ΤΠΑ) του Υπουργείου, για δράσεις βελτίωσης αθλητικών εγκαταστάσεων, ανακοινώθηκε από τον Αναπληρωτή Υπουργό Αθλητισμού, Γιάννη Βρούτση, σε συνάντησή του με τη Δήμαρχο Αμφίκλειας – Ελάτειας, Αθανασία Στιβακτή.
Παρών στη συνάντηση ήταν και ο Υπουργός Υποδομών και Μεταφορών, Χρήστος Σταϊκούρας.
Το Έργο αφορά στον «Φωτισμό και περίφραξη γηπέδου ποδοσφαίρου στην Κάτω Τιθορέα του Δήμου Αμφίκλειας -Ελάτειας», που αποτελεί έδρα της τοπικής ερασιτεχνικής ομάδας ποδοσφαίρου και επιπλέον φιλοξενεί καθημερινά αθλούμενους όλων των ηλικιών.
Ο Αναπληρωτής Υπουργός Αθλητισμού Γιάννης Βρούτσης τόνισε: «Στην εποικοδομητική συνάντηση με τη Δήμαρχο Αμφίκλειας – Ελάτειας αναγνώρισα την ανάγκη πραγματοποίησης έργων βελτίωσης στην αθλητική εγκατάσταση της Κάτω Τιθορέας. Προτεραιοποίησα, σε συνεργασία με τις υπηρεσίες του Υπουργείου μας, την ένταξη τους στη χρηματοδότηση μέσα από το Τομεακό Πρόγραμμα Ανάπτυξης. Ο στρατηγικός σχεδιασμός μας περιλαμβάνει ασφαλείς και σύγχρονες εγκαταστάσεις που θα αποτελούν κυψέλη αθλητισμού για κάθε Δήμο της χώρας μας».
Η Δήμαρχος Αμφίκλειας – Ελάτειας Αθανασία Στιβακτή δήλωσε: «Ευχαριστούμε τον Αναπληρωτή Υπουργό Αθλητισμού, Γιάννη Βρούτση, για την ένταξη ενός σημαντικού έργου υποδομής και τον Υπουργό Υποδομών και Μεταφορών, Χρήστο Σταϊκούρα για τη βοήθειά του.
Το εν λόγω έργο θα αναβαθμίσει το γήπεδο ποδοσφαίρου της Κάτω Τιθορέας, το οποίο εκτός από έδρα της τοπικής ερασιτεχνικής ομάδας ποδοσφαίρου, αποτελεί και χώρο άθλησης των κατοίκων, κυρίως των νέων, στους οποίους επιθυμούμε να δίνουμε διαρκώς κίνητρο για άθληση».
Η ένταξη του Έργου των 239.000 € περιλαμβάνεται στο Υποπρόγραμμα Τομέα Αθλητισμού του ΤΠΑ 2021-2025, από το Εθνικό Πρόγραμμα Ανάπτυξης 2021-2025 του ΥΠΑΙΘΑ και είναι μέρος του προϋπολογισμού, ύψους 21.212.000€, για «Υποδομές στο τομέα αθλητισμού» σε 21 Δήμους της Ελλάδας.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία:

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos