Συνάντηση Δήμου Τήνου με την ΕΠΑΨΥ για την Υλοποίηση της Προγραμματικής Σύμβασης Ψυχικής Υγείας

07 Οκτωβρίου 2024 14:41

Στο Δημαρχείο Τήνου πραγματοποιήθηκε σήμερα συνάντηση του Δημάρχου Τήνου, κ. Παναγιώτη Κροντηρά, με τον Επιστημονικό Υπέυθυνο και μέλη του Κλιμακίου Τήνου της Κινητής Μονάδας Ψυχικής Υγείας ΒΑ Κυκλάδων, στο πλαίσιο της υλοποίησης της προγραμματικής σύμβασης που έχει υπογραφεί μεταξύ των δύο φορέων.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης, συζητήθηκε η μέχρι τώρα πορεία της συνεργασίας, ενώ παράλληλα τέθηκαν νέοι στόχοι και δράσεις για την ενίσχυση των υπηρεσιών ψυχικής υγείας στον Δήμο Τήνου. Ο Δήμαρχος Τήνου, κ. Παναγιώτης Κροντηράς, πρότεινε τη συμμετοχή του Κέντρου Κοινότητας του Δήμου στις μελλοντικές πρωτοβουλίες, ενισχύοντας έτσι το δίκτυο υποστήριξης Ψυχικής Υγείας, που προσφέρεται στους πολίτες του νησιού.

Επιπλέον, ο κ. Κροντηράς εισηγήθηκε τη διοργάνωση ημερίδας με θέματα ψυχικής υγείας, με στόχο την ενημέρωση και ευαισθητοποίηση της τοπικής κοινωνίας, ενώ συζητήθηκαν και οι δυνατότητες περαιτέρω συνεργασίας με τοπικούς φορείς υγείας. Η συνάντηση ολοκληρώθηκε με την αμοιβαία δέσμευση για συνεχή συνεργασία και την υλοποίηση νέων δράσεων που θα ενισχύσουν την ψυχοκοινωνική φροντίδα σε όλο το φάσμα του νησιού.

Ο Δήμος Τήνου παραμένει αφοσιωμένος στη στήριξη των ευπαθών ομάδων και στη συνεχή βελτίωση των υπηρεσιών ψυχικής υγείας για όλους τους πολίτες.

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos