Ο Αναπλ. Υπουργός Αθλητισμού Γ. Βρούτσης στη Σύρο για τις εκδηλώσεις εορτασμού της Εθνικής Επετείου της 28ης Οκτωβρίου

25 Οκτωβρίου 2024 11:48

Ο Αναπλ. Υπουργός Παιδείας, Θρησκευμάτων και ΑθλητισμούΓιάννης Βρούτσης, την Κυριακή 27 Οκτωβρίου 2024, θα πραγματοποιήσει διήμερη επίσκεψη στη νήσο Σύρο, όπου θα παραστεί ως εκπρόσωπος της Ελληνικής Κυβέρνησης στις καθιερωμένες εκδηλώσεις για τον εορτασμό της Εθνικής Επετείου της28ης Οκτωβρίου 1940.

Στο ταξίδι του θα τον συνοδεύουν η έξι φορές Olympian στη σκοποβολή Άγη Κασούμη και η χάλκινη Ολυμπιονίκης στην κωπηλασία(Παρίσι 2024) Μιλένα Κοντού.
Ειδικότερα, την Κυριακή27 Οκτωβρίου 2024ο κ. Βρούτσηςθα επισκεφθεί διαδοχικά τις εγκαταστάσεις του Σκοπευτικού Ομίλου Σύρου, τουΝαυτικού Ομίλου Σύρου και το Δημοτικό Γήπεδο Ερμούπολης – ΕΠΣ Κυκλάδων. Εκεί θα έχει την ευκαιρία να συναντηθεί με αθλητές, προπονητές και μέλη των διοικήσεων των αθλητικών σωματείων Σύρου.
TηΔευτέρα 28 Οκτωβρίου 2024, θα παραστεί στην επίσημη Δοξολογία που θα τελεστεί στον Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου, χοροστατούντος του Σεβασμιωτάτου ΜητροπολίτηΣύρου, κ. Δωρόθεου Β΄.
Ακολούθως θα παρακολουθήσει τηνπαρέλαση και θα καταθέσει στεφάνι στο Εθνικό Ηρώο της πόλης.
Στη διάρκεια της επίσκεψής του, ο κ. Βρούτσης θα έχει την ευκαιρία να συναντηθεί με φίλους και κατοίκους του νησιού.

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos