300x250 eautos 1

  • ΑΡΧΙΚΗ
    • ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
    • ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ - ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ
    • ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
  • ΡΟΗ
  • ΠΑΡΟΣ - ΑΝΤΙΠΑΡΟΣ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
    • ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
    • ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ
    • ΔΙΑΔΡΑΣΤΙΚΟΣ ΧΑΡΤΗΣ
    • ΧΑΡΤΗΣ ΠΛΟΙΩΝ
    • ΧΑΡΤΗΣ ΑΕΡΟΠΛΑΝΩΝ
    • ΚΑΙΡΟΣ - ΠΡΟΓΝΩΣΗ
  • ΚΥΚΛΑΔΕΣ - ΑΙΓΑΙΟ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
    • ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
  • ΕΛΛΑΔΑ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
    • ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
    • LIFESTYLE
  • ΚΟΣΜΟΣ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
    • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
    • ΜΠΑΣΚΕΤ
    • ΝΑΥΤΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
    • ΑΛΛΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑ
    • ΣΤΟΙΧΗΜΑ
  • WEB TV
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
    • ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
    • ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Λ.Σ Νοτίου Αιγαίου: Περιοδεία του Γιάννη Αγγελή στη Τήνο

16 Σεπτεμβρίου 2025 11:49
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΑΓΓΕΛΗΣ
Λ.Σ Νοτίου Αιγαίου: Περιοδεία του Γιάννη Αγγελή στη Τήνο

test2

react2 2025

skandalis77

Newsroom Newsroom

Την Τετάρτη 10/9 και την Πέμπτη 11/9/2025, ο Γιάννης Αγγέλου, Περιφερειακός Σύμβουλος και Επικεφαλής της Λαϊκής Συσπείρωσης στην Περιφέρεια του Νότιου Αιγαίου συνοδευόμενος από κλιμάκιο του ΚΚΕ, πραγματοποίησε περιοδεία στο νησί της Τήνου.

Πρώτος σταθμός της περιοδείας ήταν ο Συνεταιρισμός της Τήνου, όπου συζητήθηκαν τα οξυμένα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο αγροτικός και ο κτηνοτροφικός τομέας του νησιού και η συνεχής μείωση των παραγωγών λόγω της ακρίβειας και των εχθρικών πολιτικών. Χαρακτηριστικό είναι πως η παραγωγή έχει μειωθεί από τους 6 τόνους/ημέρα στα 300 κιλά!

Ακολούθως πραγματοποιήθηκε επίσκεψη στο Επαρχείο. Σε συνομιλία με τους εργαζόμενους, τονίστηκε το ζήτημα της υποστελέχωσης, όπως και το γεγονός ότι με την τροποποίηση του ΟΕΥ, λιγότεροι εργαζόμενοι έχουν χρεωθεί περισσότερα καθήκοντα. Το κλιμάκιο ενημέρωσε τους εργαζόμενους πως η Λαϊκή Συσπείρωση ήταν αντίθετη με την τροποποίηση του ΟΕΥ, όπως παρουσιάστηκε στο περιφερειακό συμβούλιο και πως ήδη έχουν γίνει ενέργειες για την ανατροπή της.
Στη συνέχεια το κλιμάκιο επισκέφτηκε την ΔΕΗ και το ΔΕΔΔΗΕ. Το μεγάλο πρόβλημα είναι η υποστελέχωση στο ΔΕΔΔΗΕ που σε συνδυασμό με το κακοσυντηρημένο δίκτυο είχε σαν αποτέλεσμα κατά την διάρκεια του Αυγούστου το νησί να μένει χωρίς ρεύμα και χωρίς νερό , μιας και οι αφαλατώσεις λειτουργούν με ρεύμα, πολλλές καταστροφές σε ηλεκτρικό εξοπλισμό είτε σπιτιών είτε επιχειρήσεων.

Η υποστελέχωση σε τεχνικούς καλύπτεται με την απόσπαση ανά δεκαήμερο από άλλες περιοχές της χώρας. Οι νεοπροσληφθέντες τεχνικοί αυτή την περίοδο βρίσκονται σε εκπαίδευση. Το κλιμάκιο σημείωσε πως η διάσπαση της ΔΕΗ σε τρεις εταιρείες, έχει οδηγήσει στην υποστελέχωση, που διαρκώς θα γίνεται χειρότερη και κάλεσε τους εργαζόμενους να συνεχίσουν τον αγώνα τους ζητώντας το αυτονόητο, δηλαδή, προσλήψεις με μόνιμο και σταθερό προσωπικό.

Την επόμενη μέρα το κλιμάκιο επισκέφτηκε τις υπηρεσίες του Δήμου, όπου και εκεί τονίστηκε η έλλειψη του προσωπικού, καθώς και το Κέντρο Υγείας Τήνου, όπου διαπιστώθηκε η τραγική έλλειψη γιατρών, κρίσιμων ειδικοτήτων.
Σε όλους τους χώρους επισημάνθηκε η προσπάθεια της κυβέρνησης να περάσει το 13ωρο για τους εργαζόμενους, κίνηση που επιβεβαιώνει πως στο δίλημμα, τα κέρδη τους ή οι ζωές μας, επιχειρηματικοί όμιλοι και κυβερνήσεις όλων των αποχρώσεων που προετοίμασαν το έδαφος γι αυτό το τερατούργημα, επιλέγουν ξεκάθαρα τα κέρδη.

Το απόγευμα πραγματοποιήθηκε ομιλία στο χωριό Πύργος και ακολούθησε ζωντανή συζήτηση για τα οξυμένα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι κάτοικοι. Μεγάλο ήταν το ενδιαφέρον για όλα τα ζητήματα της επικαιρότητας, όπως η επιλεκτική μείωση του ΦΠΑ, η ακρίβεια, οι πανάκριβες ακτοπλοϊκές συγκοινωνίες, η μη τακτική σύνδεση με την πρωτεύουσα του Νομού μας τη Σύρο (όπου για να πάει κάποιος στο νοσοκομείο, στα δικαστήρια κλπ πολλές φορές θέλει τρεις μέρες!), η ενέργεια, το πρόβλημα του νερού, το ζήτημα του 13ωρου κλπ.

Ανταλλάχτηκαν απόψεις και επισημάνθηκε πως αυτή την περίοδο που στα αστικά κόμματα παρατηρούνται διεργασίες, δεν πρέπει ο λαός μας να μπει σε ψεύτικα διλήμματα μεταξύ προσώπων, αλλά να γίνει απόλυτα αντιληπτό πως δεν είναι το ποιο πρόσωπο θα βρεθεί στην εξουσία, αλλά να ανατραπεί αυτό το σάπιο καπιταλιστικό σύστημα , που εξυπηρετεί μόνο το κέρδος των λίγων και όχι τις ανάγκες των πολλών. Χαρακτηριστικά επισήμανε πως « Έχουμε μια ζωή και πρέπει να τη ζήσουμε με αξιοπρέπεια! Και αυτό γίνεται ΜΟΝΟ με αγώνες» , τονίζοντας παράλληλα την ανάγκη να δυναμώσει ακόμη περισσότερο ο οργανωμένος και συλλογικός αγώνας των εργαζομένων και του λαού της περιοχής, για την αντιμετώπιση όλων των καθημερινών προβλημάτων που αντιμετωπίζει εξαιτίας της συνεχιζόμενης αντιλαϊκής πολιτικής της ΕΕ, της κυβέρνησης της ΝΔ και όλων των αστικών κυβερνήσεων που προηγήθηκαν.. Κάλεσε σε συσπείρωση με το ΚΚΕ, ώστε να δυναμώσει το ρεύμα αμφισβήτησης αυτής της πολιτικής και να ανοίξει ο δρόμος για την ανατροπή της.

Ακολούθησε το psts.gr στο Google News!
24ωρη ενημέρωση με τη σφραγίδα του www.psts.gr
  • μέγεθος γραμματοσειράς μείωση του μεγέθους γραμματοσειράς μείωση του μεγέθους γραμματοσειράς αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Εκτύπωση
  • E-mail
Tweet
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία:
« Κατερίνα Μονογυιού: Οι Κυκλάδε...
Κάλυμνος: “Just go zero apρ” -... »
επιστροφή στην κορυφή

kdepap xristougenna 2020

gerolykoi poster 300x250

agnantio new 23

banneraki

Epimelitirio

kdepap xristougenna 2020

regional 23 regional 21 regional 19  

Ημερολόγιο άρθρων

« Δεκέμβριος 2025 »
Δευ Τρί Τετ Πέμ Παρ Σάβ Κυρ
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31        

logo2

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 

 

Δημοφιλή Νέα

Κυκλάδες, Πάρος: «Έρχονται» βροχοπτώσεις διαρκείας - 4ήμερη καιρική αστάθεια (Bίντεο)

Κυκλάδες, Πάρος: «Έρχονται» βροχοπτ...

30 Νοεμβρίου 2025
Πάρος: Θλίψη σκόρπισε στο νησί ο θάνατος του Νίκου Κρητικού

Πάρος: Θλίψη σκόρπισε στο νησί ο θά...

04 Δεκεμβρίου 2025
Αγροτικός Συνεταιρισμός Πάρου: Ψήφισμα για τον θάνατο του Νίκου Κρητικού

Αγροτικός Συνεταιρισμός Πάρου: Ψήφι...

04 Δεκεμβρίου 2025

Τελευταία Νέα

Πάρος: O Δήμος καλεί τους Συλλόγους και τα Σχολεία του νησιού να συμμετάσχουν στο Καρναβάλι Πάρου 2026

Πάρος: O Δήμος καλεί τους Συλλόγους...

06 Δεκεμβρίου 2025
Θ.Μαρινόπουλος: Οι ρομαντικοί... και το ποτάμι

Θ.Μαρινόπουλος: Οι ρομαντικοί... κα...

06 Δεκεμβρίου 2025
Συλλήψεις σε Θήρα, Μήλο και Μύκονο

Συλλήψεις σε Θήρα, Μήλο και Μύκονο

06 Δεκεμβρίου 2025

MHT

 

 

 

ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ

Επωνυμία: Αναστάσιος Σκαραμαγκάς
Τίτλος: Parianostypos.gr
Έδρα: Καμάρες Πάρου
Νομική Μορφή: Ατομική Επιχείρηση
ΑΦΜ: 073773093 – ΔΟΥ: Πάρου
Τηλ: 6945436561
Email:  [email protected] - [email protected]
Ιδιοκτήτης : Αναστάσιος Σκαραμαγκάς
Νόμιμος Εκπρόσωπος: Αναστάσιος Σκαραμαγκάς
Διευθυντής: Αναστάσιος Σκαραμαγκάς
Διευθυντής Σύνταξης: Ανδρέας Μπελεγρής
Διαχειριστής: Αναστάσιος Σκαραμαγκάς
Δικαιούχος Domain Name:  Αναστάσιος Σκαραμαγκάς

Goto Top
  • Διαφήμιση
  • Όροι Χρήσης / Πολιτική Απορρήτου
  • Επικοινωνία

 


Copyright © 2009 - 2025  AskNet.
Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.
Το περιεχόμενο των σελίδων αποτελεί πνευματική ιδιοκτησία της Asknet και απαγορεύεται η αναδημοσίευσή του.

  • ΑΡΧΙΚΗ
    • ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
    • ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ - ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ
    • ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
  • ΡΟΗ
  • ΠΑΡΟΣ - ΑΝΤΙΠΑΡΟΣ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
    • ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
    • ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ
    • ΔΙΑΔΡΑΣΤΙΚΟΣ ΧΑΡΤΗΣ
    • ΧΑΡΤΗΣ ΠΛΟΙΩΝ
    • ΧΑΡΤΗΣ ΑΕΡΟΠΛΑΝΩΝ
    • ΚΑΙΡΟΣ - ΠΡΟΓΝΩΣΗ
  • ΚΥΚΛΑΔΕΣ - ΑΙΓΑΙΟ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
    • ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
  • ΕΛΛΑΔΑ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
    • ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
    • LIFESTYLE
  • ΚΟΣΜΟΣ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
    • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
    • ΜΠΑΣΚΕΤ
    • ΝΑΥΤΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
    • ΑΛΛΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑ
    • ΣΤΟΙΧΗΜΑ
  • WEB TV
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
    • ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
    • ΑΘΛΗΤΙΚΑ