×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 932
Δευτέρα, 09 Δεκεμβρίου 2013 - Psts.gr

Τα γιορτινά της φόρεσε και επίσημα η Παροικία όταν το βράδυ της Κυριακής 8/12 πραγματοποιήθηκε η φωταγώγηση του χριστουγεννιάτικου δέντρου στην πλατεία της

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Την Παρασκευή 13 Δεκεμβρίου 2013 στις 12:30 στα γραφεία της Δημοτικής Κοινότητας Νάουσας θα συνεδριάσουν τα μέλη της Δημοτικής Κοινότητας με τρία θέματα στην ημερήσια διάταξη. Αναλυτικά η πρόσκληση έχει ως εξής:

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

O Δήμος Σίφνου και ο Πολιτιστικός Σύλλογος Σίφνου προσκαλούν μικρούς και μεγάλους φίλους στην έναρξη λειτουργίας του Χριστουγεννιάτικου Χωριού, την Πέμπτη 12 Δεκεμβρίου, ημέρα εορτασμού

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε η συμμετοχή των νησιών της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου στη διεθνή έκθεση τουρισμού TRAVEL TURKEY IZMIR 2013  που  πραγματοποιήθηκε στη Σμύρνη από τις 5 έως τις 8 Δεκεμβρίου 2013.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Υπογράφτηκε σήμερα από τον υπουργό Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Πρόνοιας κ. Γιάννη Βρούτση η υπουργική απόφαση που αφορά στο Πρόγραμμα Επιχορήγησης επιχειρήσεων

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Από το Δήμο Αντιπάρου ανακοινώνεται ότι η ενημέρωση των πολιτών μας η οποία είχε προγραμματιστεί για την Τετάρτη 11

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Με ιδιαίτερη κατάνυξη και λαμπρότητα η Αντίπαρος γιόρτασε τον Πολιούχο της και προστάτη των ναυτικών Άγιο Νικόλαο.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Παρούσα ήταν κι εφέτος η Χορωδία Νάουσας στις Χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις, προσκεκλημένη της Δημοτικής Κοινότητας Νάουσας.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
Δευτέρα, 09 Δεκεμβρίου 2013 17:56

Μητρικός θηλασμός: Δώρο ζωής!

Ο μητρικός θηλασμός είναι ο «πρώτος εμβολιασμός» του μωρού και η πιο αποτελεσματική και οικονομική σωτήρια παρέμβαση που υπήρξε ποτέ.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Δευτέρα, 09 Δεκεμβρίου 2013 17:51

Μπάσκετ: Τα αποτελέσματα 7/12 και 8/12/2013

Στα παιχνίδια μπάσκετ για τα πρωταθλήματα Κυκλάδων το Σάββατο 7/12/2013 και την Κυριακή 8/12/2013 σημειώθηκαν τα παρακάτω αποτελέσματα:

Κατηγορία ΜΠΑΣΚΕΤ
Σελίδα 1 από 2

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos