Πάρος: H Παροικία ντύθηκε στα χριστουγεννιάτικα...(Βίντεο)

09 Δεκεμβρίου 2013 22:06

Τα γιορτινά της φόρεσε και επίσημα η Παροικία όταν το βράδυ της Κυριακής 8/12 πραγματοποιήθηκε η φωταγώγηση του χριστουγεννιάτικου δέντρου στην πλατεία της

Εκατονταπυλιανής και η για πρώτη φορά φωταγώγηση του παραδοσιακού καραβιού στην πλατεία Μαντώς Μαυρογένους.

Στην χριστουγεννιάτικη αυτή εκδήλωση υπήρξε αθρόα συμμετοχή του κόσμου που συμμετείχε και διασκέδασε μπαίνοντας στο χαρούμενο κλίμα των γιορτινών ημερών.

Τη διαφορετικότητα της φετινής εκδήλωσης όρισε κυρίως η λυρική ερμηνεία χριστουγεννιάτικων μελωδιών από ερμηνευτές του είδους αλλά και οι παιδικές χορευτικές ομάδες που χόρεψαν εύθυμα επί της σκηνής που είχε στηθεί, τα  χορωδιακά χριστουγεννιάτικα τραγούδια από τη χορωδία της Σχολής Μουσικής του Δήμου Πάρου αλλά και οι πολλές εκπλήξεις που περίμεναν τους συμμετέχοντες καθώς προσφέρθηκε σούμα στους μεγάλους και δωράκια στα μικρά παιδιά.

Εικόνες από την ξεχωριστή αυτή μουσική βραδιά που διοργάνωσε η ΚΔΕΠΑΠ μπορείτε να παρακολουθήσετε σε φωτογραφίες και βίντεο.

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos