×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 932
Τετάρτη, 15 Ιανουαρίου 2014 - Psts.gr
Πέμπτη, 16 Ιανουαρίου 2014 01:50

Πανήγυρις Ιεράς Μονής Αγίου Αντωνίου

Την Παρασκευή 17 Ιανουαρίου πανηγυρίζει η Ιστορική Ιερά Μονή του Αγίου Αντωνίου στο λόφο του Κεφάλου στη Μάρπησσα της Πάρου
Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Μια οικογενειακή επιχείρηση το Χρυσοχοείο «ΠΑΤΕΛΗΣ»  ιδρύθηκε το 1978.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Συνεδρίασε χθες Τρίτη 14 Ιανουαρίου 2014 στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου Πάρου, η Γραμματεία του Συντονιστικού Υγείας Πάρου-Αντιπάρου με αποκλειστικό

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Τετάρτη, 15 Ιανουαρίου 2014 16:33

Ο Ε.Σ Πάρου έκοψε την πίτα του

Κατά  την πραγματοποίηση της αναβληθείσας συνεδρίασης της  9ης Ιανουαρίου  που έγινε χθες 14/1/2013, κόπηκε η πρωτοχρονιάτική πίτα του Διοικητικού Συμβουλίου, τυχερός της χρονιάς αποδείχτηκε ο Αντώνης Μπαρμπαρής.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Κατά την συνεδρίαση των μελών του Διοικητικού Συμβουλίου του Εμποροεπαγγελματικού Συλλόγου Πάρου –Αντιπάρου ,συζητήθηκε ως 3ο θέμα ημερήσιας διάταξης , η εγκατάσταση των ανεμογεννητριών στην Πάρο και ομόφωνα αποφασίστηκε να σταλεί  επιστολή –διαμαρτυρίας.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Φωτογραφία από την εκδήλωση κοπής της πίτας
Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Τετάρτη, 15 Ιανουαρίου 2014 16:03

Συνεδρίαση Δημτικού Συμβουλίου Τήνου

Έχοντας υπόψη τις διατάξεις του άρθρου 67 του Ν. 3852/2010, ΣΑΣ ΚΑΛΩ να προσέλθετε στο Δημαρχιακό Κατάστημα την 18η Ιανουαρίου 2014, ημέρα Σάββατο ώρα 11.00 π.μ. για συζήτηση και λήψη απόφασης, στα παρακάτω θέματα της ημερησίας διατάξεως:

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Την Τρίτη 14 Ιανουαρίου ο Πολιτευτής Κυκλάδων της Ν.Δ. συναντήθηκε στο Υπουργείο Υγείας με την Υφυπουργό κα Ζέττα Μακρή.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Με πέντε παιχνίδια συνεχίζονται το ερχόμενο Σαββατοκύριακο 18 και 19 Ιανουαρίου 2014 τα πρωταθλήματα μπάσκετ Κυκλάδων. Ακολουθεί το πρόγραμμα των παιχνιδιών και τα αποτελέσματα.

Κατηγορία ΜΠΑΣΚΕΤ

Καζάνι που βράζει είναι εδώ και μερικά 24ωρα το ναυπηγείο του Νεωρίου με τις σχέσεις των εργαζομένων και της διοίκησης να είναι και πάλι τεταμένες. Η αιτία δεν είναι άλλη από την καταβολή των παλιών οφειλομένων που παρά τις υποσχέσεις που δόθηκαν, δεν έχει προχωρήσει.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Σελίδα 1 από 2

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos