Κυριακή, 15 Νοεμβρίου 2015 - Psts.gr

Τα μαθήματα της σκακιστικής Ακαδημίας ξεκίνησαν και η συμμετοχή ξεπέρασε το αναμενόμενο. Τελικά τα παιδιά έχουν την διάθεση να ανακαλύψουν νέους ορίζοντες και στο χέρι όλων μας είναι να ανοίξουμε νέους δρόμους και να τα καθοδηγήσουμε.

Κατηγορία ΑΛΛΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑ

Μετά από τρεις ώρες διακοπής, όπου οι κ.κ. Τσακαλώτος, Σταθάκης και Χουλιαράκης είχαν μεταβεί στο Μέγαρο Μαξίμου, επανεκκίνησαν στις 10.30 το βράδυ της Κυριακής οι διαπραγματεύσεις ανάμεσα στην ελληνική κυβέρνηση και τους εκπροσώπους των δανειστών.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ο πρόεδρος της Γαλλίας Φρανσουά Ολάντ ανέφερε σήμερα μιλώντας σε βουλευτές ότι θέλει να παραταθεί για τρεις μήνες η κατάσταση έκτακτης ανάγκης, την οποία κήρυξε μετά τις τρομοκρατικές επιθέσεις της Παρασκευής στο Παρίσι.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Οι Γάλλοι ερευνητές ταυτοποίησαν άλλους δύο από τους νεκρούς δράστες των τρομοκρατικών επιθέσεων στο Παρίσι, εκτός από τον Ομάρ Ισμαήλ Μοστεφαΐ, 29 ετών, και πλέον γνωρίζουν τα στοιχεία των τριών από αυτούς, ανακοίνωσαν οι εισαγγελικές αρχές.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos