Τρίτη, 18 Οκτωβρίου 2016 - Psts.gr

Θα ήθελα να ευχαριστήσω από καρδιάς όλους τους συγγενείς και φίλους από τα νησιά των Κυκλάδων αλλά και την Αθήνα που με τίμησαν με την παρουσία τους στον γάμο μας. Οι ευχές σας και η αγάπη σας με γέμισαν χαρά στην πιο όμορφη και ξεχωριστή μέρα της ζωής μου.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ενισχύσεις από την Αθήνα έχουν μεταβεί ήδη στην Άνδρο, προκειμένου να συμμετάσχουν, μαζί με τις υπάρχουσες δυνάμεις, στις επιχειρήσεις για την κατάσβεση της πυρκαγιάς, που μαίνεται από το μεσημέρι στην περιοχή Άνω Άγιος Πέτρος.
Οι ενισχύσεις -15 οχήματα και 35 πυροσβέστες- έφτασαν στο νησί δια θαλάσσης αλλά και με ελικόπτερο της Πυροσβεστικής.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Στην εξειδικευμένη διεθνή τουριστική έκθεση “SENIOR” που πραγματοποιείται για 22η φορά στη Στοκχόλμη (18-20 Οκτωβρίου) συμμετέχει η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Έχουν ήδη δημοπρατηθεί και στο άμεσο προσεχές διάστημα αναμένεται να ξεκινήσουν στην περιοχή του λιμανιού της Παροικίας, τρία έργα ανάπλασης συνολικού προϋπολογισμού ύψους 275.000 ευρώ, με χρηματοδότηση από το Λιμενικό Ταμείο Πάρου – Αντιπάρου.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Στην τακτική Γενική Συνέλευση της Ένωσης Ξενοδόχων Πάρου – Αντιπάρου που πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 11 Οκτωβρίου 2016, εξελέγη το νέο Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Στόχος της περιφερειακής αρχής η υλοποίηση των απαραίτητων αθλητικών υποδομών στα νησιά Κυκλάδων και Δωδεκανήσου

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Το Ν.Π.Δ.Δ. «Κοινωνικής Προστασίας, Πρόνοιας & Αλληλεγγύης» Δήμου Πάρου οργάνωσε και πραγματοποίησε με επιτυχία την φθινοπωρινή πολυήμερη επιδοτούμενη εκδρομή για τα μέλη των ΚΑΠΗ από 3 έως 7 Οκτωβρίου 2016.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Την 17-10-2016 το πρωί συνελήφθησαν στη Μύκονο, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Μυκόνου, δύο ημεδαποί ηλικίας 29, 42 ετών και 22χρονος υπήκοος Αλβανίας γιατί προέβαιναν σε παράνομες οικοδομικές εργασίες.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Με μεγάλο ενδιαφέρον ξεκινά σήμερα η τρίτη αγωνιστική της φάσης των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ, όπου στο πρόγραμμα περιλαμβάνονται κρίσιμα παιχνίδια. Προκύπτουν προγνωστικά σε δύο αναμετρήσεις, τις Κλαμπ Μπριζ – Πόρτο και Σπόρτινγκ – Ντόρτμουντ, ενώ επιλογές προκύπτουν και απ' την πρεμιέρα του μπασκετικού Τσάμπιονς Λιγκ, όπου ο Άρης έχει εκτός έδρας αποστολή εναντίον της Ντομζάλε.

Κατηγορία ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Μετά την αποχώρηση των μεταναστών και προσφύγων από το νησί μας (έχουν παραμείνει μόνο 21 που θα αναχωρήσουν τις επόμενες μέρες), ήλθε η ώρα να κάνουμε ένα μικρό απολογισμό για το τι έγινε και τι δεν έγινε, γιατί πρέπει επιτέλους ο λαός της Μήλου να συνειδητοποιεί καθημερινά τι συμβαίνει πίσω από τα μεγάλα λόγια για μεγαλοϊδεατισμούς και τουριστική ανάπτυξη.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Σελίδα 1 από 3

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos