Παρασκευή, 04 Νοεμβρίου 2016 - Psts.gr

Σε εξέλιξη βρίσκονται διαδικασίες για την επέκταση του αεροδρομίου Νάξου...

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Η Παναγία η Εκατονταπυλιανή, το ιστορικό σε πανορθόδοξη κλίμακα, ιερό προσκύνημα της Πάρου, κράτησε αμείωτο το ενδιαφέρον του κόσμου πανελλαδικά, όταν η ομώνυμη εικόνα της Παναγιάς μεταφέρθηκε στις 16 – 10 – 2016 προς προσκύνηση των πιστών στον Πειραιά.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ήρθε η εποχή που κοιτάμε το παρελθόν για να μην έρθουμε αντιμέτωποι με το παρόν!

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Η Ψηφιακή Μαστογραφία για προληπτικό έλεγχο γυναικών, ηλικίας 40-50 ετών, όσων έχουν πυκνούς μαστούς ή είναι υψηλού κινδύνου, πρέπει να καλύπτεται πλήρως από τα ασφαλιστικά ταμεία, σε μια τιμή προσαρμοσμένη στις ιδιαίτερες οικονομικές συνθήκες της χώρας.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Επιτυχής κατάληξη των αγώνων της Παριανής κοινωνίας , των φορέων και των συλλόγων

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Η Ελληνική Αστυνομία, συνεπής στην αρχή της ανοιχτής διακυβέρνησης και της ενημέρωσης του πολίτη για το έργο των Αρχών, συνεχίζει να δημοσιεύει συνολικά στοιχεία συλλήψεων, εξιχνιάσεων και κατασχέσεων, ανά μήνα.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Μεγάλο το στοιχηματικό ενδιαφέρον που παρουσιάζει το πρόγραμμα τις Παρασκευής. Σε τέσσερις προτάσεις έχει καταλήξει το Betarades.gr, τρεις από το ποδοσφαιρικό κουπόνι και μία από την Euroleague.

Κατηγορία ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Σε απάντηση του έγγραφου που μας αποστείλατε με αριθμό πρωτοκόλλου 294/25-10-2016 σας ενημερώνουμε ότι το ποσό που συγκεντρώθηκε στην εκδήλωση που διοργανώθηκε με σκοπό του ΚΥ Πάρου διατέθηκε σε πετρέλαιο θέρμανσης αξίας 900 ευρώ.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Παρακαλούμε την Tρίτη 8-11-2016 και ώρα 10.30’ να προσέλθετε σε συνεδρίαση στα γραφεία της Δημοτικής Κοινότητας Νάουσας προκειμένου να συζητηθούν τα παρακάτω θέματα:

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Έχοντας υπόψη τις διατάξεις του άρθρου 76 του Ν. 3852/2010 σας προσκαλούμε σε ΤΑΚΤΙΚΗ συνεδρίαση της Δημοτικής Επιτροπής Διαβούλευσης, η οποία θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου, την Δευτέρα 14 Νοεμβρίου 2016 και ώρα 17:00 .

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Σελίδα 1 από 2

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos