Απάντηση Βιργινίας Μπαϊμπά προς ΟΜ ΣΥΡΙΖΑ Τήνου

04 Νοεμβρίου 2016 17:39

Ήρθε η εποχή που κοιτάμε το παρελθόν για να μην έρθουμε αντιμέτωποι με το παρόν!

Η Νέα Δημοκρατία κυβέρνησε, κρίθηκε & θα ξανά κυβερνήσει.

Τώρα είναι η δική σας σειρά να κριθείτε για τις υποσχέσεις & τα «έργα» σας.

Σημασία έχει πως...

1. Στους πέντε πρώτους μήνες του 2016 έκλεισαν συνολικά 15.409 επιχειρήσεις, δηλαδή, σχεδόν 100 επιχειρήσεις την ημέρα! Από την 1η Ιανουαρίου έχουν χαθεί περίπου 30.000 θέσεις εργασίας.

2. Πρώτη φορά απο το 2011 το ισοζύγιο επιχειρήσεων – διαγραφών είναι αρνητικό. Δηλαδή, σύμφωνα με τα στοιχεία του ΓΕΜΗ, οι διαγραφές εταιρειών ξεπέρασαν κατά 3.000 τις συστάσεις νέων επιχειρήσεων. Σύμφωνα με τα στοιχεία της ΕΣΕΕ, 21.000 εταιρείες βρίσκονται στο όριο επιβίωσης, ενώ 63.000 έχουν πολύ χαμηλό δείκτη επιβίωσης.

3. Πρώτη φορά οι επιχειρήσεις προκαταβάλουν το 100% του φόρου της επόμενης χρονιάς!

4. Εγκαινιάζονται νοσοκομεία, μόνο για το θεαθήναι, ενώ άλλα κλείνουν λόγω απουσίας αναισθησιολόγων! Η ΠΟΕΔΗΝ αναφέρει πως πάνω από 200 κλίνες ΜΕΘ παραμένουν κλειστές εξαιτίας ελλείψεων προσωπικού. Χειρουργικά τραπέζια κλείνουν λόγω ελλείψεων χειρουργικών υλικών,με αποτέλεσμα η λίστα αναμονής να ξεπερνά το ένα έτος!

5. Για πρώτη φορά οι τράπεζες σε όλη την ελληνική επικράτεια έκλεισαν κ εδώ κ 1,5 χρόνο βρισκόμαστε σε καθεστώς capital control.

6. Η κυβέρνηση στέκεται άπραγη απένατι στους πρωτοφανείς – προκλητικούς χαρακτηρισμούς των γειτόνων μας για τη συνθήκη της Λωζάνης, την ελληνική Θράκη & τα νησιά μας. Μηδαμινή εξωτερική πολιτική.

7. Ο τουρισμός επηρεάζεται απο την κατα κεφαλή δαπάνη των τουριστών, επηρεάζεται όμως ΚΑΙ απο το μεταναστευτικό-προσφυγικο κύμα που έπνιξε τα νησιά μας όσο ΚΑΙ απο την άδικη κατάργηση του μειωμένου συντελεστή ΦΠΑ.

Αγαπητή ΟΜ ΣΥΡΙΖΑ Τήνου, ο λαός χόρτασε από τον λαϊκισμό κ τις ψεύτικες προεκλογικές δηλώσεις του 2015.

Είμαι διαθέσιμη & θέλω να δουλέψω για το καλό του τόπου μου.

Το ερώτημα είναι..είστε διατεθειμένοι να βάλετε το κοινό καλό πάνω απο το προσωπικό όφελος;

Βιργινία Μπαϊμπά
Πολιτευτής Κυκλάδων Νέας Δημοκρατί

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos