Σάββατο, 04 Νοεμβρίου 2017 - Psts.gr

Η αλήθεια είναι πολύ πιο απλή (και πιο φθηνή!).H δύναμη βρίσκεται στην νέα τεχνολογία των προβιοτικών που ενσωματώνετε κάθε μέρα όλο και περισσότερο στον κόσμο των καλλυντικών και της κοσμητολογίας με τα αποτελέσματά της να εντυπωσιάζουν τόσο τους χρήστες όσο και τους ειδικούς .

Η καλύτερη λύση που έχετε ακούσει ποτέ για το δέρμα σε όλα τα επίπεδα!

Αντί να ξοδεύεται χρήματα σε ακριβές κρέμες λεύκανσης του δέρματος οι οποίες δίνουν μεγάλες υποσχέσεις που δεν μπορούν να κρατήσουν, ή σε κέντρα αισθητικής με μέτρια αποτελέσματα που εγκυμονούν τεράστιους κινδύνους για τον οργνανισμό σας, αξίζει να διαβάσετε παρακάτω για την δύναμη των προβιοτικών και την δράση τους στον δέρμα σας.

Η κυρία Μαίρη Λιονάρου η οποία είναι διεθνής blogger στον κόσμο των καλλυντικών και της κοσμητολογίας , είναι το τέλειο παράδειγμα του πώς η δύναμη των προβιοτικών μπορεί να σας βοηθήσει να αποφύγετε τους άσκοπους κινδύνους στην υγεία σας και πως μπορείτε να λύσετε πολλά δερματικά προβλήματα με άμεσο αποτέλεσμα καταπολεμώντας της γήρανση και κάνοντας το δέρμα σας λαμπερό και απόλυτα υγιές.

Όπως και οι περισσότερες καθημερινές γυναίκες, η Κυρία Λιονάρου δεν είχε την δυνατότητα να ξοδεύει χιλιάδες ευρώ σε κρέμες και θεραπείες, σε κέντρα αισθητικής και γιατρούς, ώστε να αποφύγει την σκούρυνση του δέρματος και τα μελανά στίγματα με αποτέλεσμα το δέρμα της μέσα σε 1 χρόνο να έχει γίνει 5 τόνους πιο σκούρο.

"Πριν δοκιμάσει την Namleen Probiotic Rejuvence cream, παραδέχεται ότι περνούσε σχεδόν μία ώρα κάθε μέρα κάνοντας μια εκτεταμένη θεραπεία περιποίησης δέρματος που αποτελούνταν από πάνω από 6 διαφορετικά προϊόντα και σε συνολικό κόστος ξεπερνούσε τα 300 ευρώ τον μήνα, παρόλα αυτά τα αποτελέσματα ήταν απογοητευτικά. Κάθε προϊόν υποσχόταν ότι θα μείωνε τα σκούρα σημάδια και θα έκανε πιο ανοιχτόχρωμο το δέρμα της και θα το επανέφερε στον αρχικό του τόνο.

Η Κυρία Λιονάρου αρκετά απογοητευμένη και δύσπιστη, αφού είχε δοκιμάσει σχεδόν όλες τις λύσεις πλην του χημικού πίλινγκ και της πλαστικής επέμβασης οι οποίες είχαν απαγορευτικό κόστος, και ψάχνοντας πολύ στο διαδίκτυο αλλά και σε έρευνες που μπορεί να της έδιναν κάποια λύση. Ενημερώθηκε για την προβιοτική τεχνολογία που εντάσσεται στον κόσμο της κοσμητολογίας.

Η λύση της πασίγνωστης Blogger στον χώρο της ομορφιάς

mairi lionarou.png

Μετά ένα μήνα εξονυχιστικής έρευνας, έψαχνε ένα προϊόν που να περιέχει προβιοτικά και θα μπορούσε να της χαρίσει ένα λαμπερό δέρμα χωρίς μελανά στίγματα και σημάδια βοηθώντας να επαναφέρει την απόχρωση του δέρματός της έστω ένα τόνο πιο ανοιχτή και πιο κοντά στην πρωταρχική της μορφή.

Λίγες μόνο μέρες μετά που άρχισε να χρησιμοποιεί την Namleen Probiotic rejuvence cream στην καθημερινή της ρουτίνα, τα αποτελέσματα ήταν ολοφάνερα όταν κοιτούσε στον καθρέπτη. Δύο βδομάδες μετά η απόδειξη ήταν μπροστά της: αυτό είχε πραγματικά αποτελέσματα και μάλιστα όχι μόνο επανέφερε το δέρμα της στην αρχική του μορφή αλλά της εξαφάνισε και στίγματα γήρανσης, και σημάδια ακμής, αναδομώντας τα δερματικά της κύτταρα και επαναφέροντας της αρχική της νεανική λάμψη.

Με τη χρήση της προβιοτικής κρέμας, τα αποτελέσματα ήταν πολύ καλύτερα από αυτά που θα περίμενε η κυρία Μαίρη σε σύγκριση με λύσεις κέντρων αισθητικής που θα κόστιζαν εκατοντάδες ευρώ. Εξαφανίστηκε πάνω από το 90% των σκούρων σημαδιών και των ατελειών της, το δέρμα της έγινε 5 τόνους πιο ανοιχτό και απέκτησε λαμπερή άψογη εμφάνιση. Και το εντυπωσιακό αυτό αποτέλεσμα της κυριας Λιονάρου ήρθε σε μόλις 14 μέρες.

Η κυρία Μαίρη Λιονάρου είναι μία από τις ποιο γνωστές Blogger στο χώρο της κοσμητολογίας με άρθρα της στον διεθνή και τον εγχώριο τύπο έχοντας δοκιμάσει εκατοντάδες προϊόντα ομορφιάς.

Πώς λειτουργούν τα προβιοτικά στην φύση και το δέρμα σας!

Τα προβιοτικά είναι ασφαλή και καλά βακτήρια που προάγουν την υγεία σε ανθρώπους ζώα και περιβάλλον. Είναι ο τρόπος που η φύση θεραπεύει . Τώρα πια η εξέλιξη είναι ραγδαία !!! 25 χρόνια έρευνας πάνω στην μικροβιολογία έφεραν επιτέλους αποτελέσματα και ανατροπή στην ζωή μας και στην καθημερινότητα μας!! Και στην κοσμετολογία η ανάγκη των επιστημόνων αλλά και όλων όσων έχουν αυξημένη συνείδηση της παρούσας κατάστασης σε σχέση με την χρήση των χημικών προϊόντων στο πρόσωπο το σώμα και τα μαλλιά οδήγησε σε πολύχρονες έρευνες τους επιστήμονες ώστε να μπορέσουν να φέρουν την καλύτερη λύση στους ανθρώπους χωρίς καμία παρενέργεια ούτε στους ίδιους ούτε στην φύση.

Τα προϊόντα NAMLEEN σεβόμενα τη φύση και τους ανθρώπους έρχονται να αλλάξουν την ζωή σας. Οτι ξέρατε μέχρι τώρα μπορεί να αλλάξει. Στο Βέλγιο επιστημονική κοινότητα 25 χρόνια ασχολήθηκε με την έρευνα των προβιοτικών και απέδειξε ότι η φύση έχει προβλέψει για όλα . Η μικροβιολογία είναι η επιστήμη των μικροοργανισμών . Ένας μικροβιολόγος μελετά μικροοργανισμούς και προσφέρει λύσεις που βελτιώνουν την ζωή των ανθρώπων των ζώων και του περιβάλλοντος.

Η NAMLEEN σεβόμενη το περιβάλλον και τον άνθρωπο φέρνει την αλλαγή και δημιουργεί τις συνθήκες ώστε να επιτυγχάνουμε τα αποτελέσματα που θέλουμε με την βοήθεια της Φύσης. Όπως ακριβώς η Φύση ξέρει να κρατάει τις ισορροπίες και να επιβιώνει ακόμη και κάτω από τις σκληρές συνθήκες στις οποίες την έχουμε υποβάλλει έτσι και η NAMLEEN ακολουθεί τους κύκλους της Ζωής και της Ευεξίας.

Τα στάδια της δράσης από την μαγική προβιοτική κρέμα μέσα στις 14 μέρες με φωτοργαφίες από το δέρμα της Μαιρης Λιονάρου

Η σύνθεση της Namleen probiotic rejuvence cream περιέχει υψηλή συγκέντρωση αγνών εκχυλισμάτων λευκού κρίνου και μούρων ακριβώς στις σωστές αναλογίες. Επίσης περιέχει πολλά αντιοξειδωτικά,και φυσικά είναι εμποτισμένη με προβιοτικά τα οποία είναι εγκεκριμένα και για χρήση σε βρώσιμα προϊόντα.

Ημέρα 1η:

derma mairis.pngΜετά την πρώτη μέρα χρήσης της προβιοτικής κρέμας, έμεινα έκπληκτη από το πόσο υπέροχο ένιωθα το δέρμα μου. Αισθανόμουν σαν να έχει καθαριστεί κάθε πόρος από το πρόσωπό μου, σαν να τον είχε τραβήξει μια γιγάντια σκούπα.

Δεν ξέρω πώς αλλιώς να το περιγράψω!Είχα μια αίσθηση θερμότητας στα μάγουλά μου, γύρω από τα μάτια μου και στο μέτωπό μου Κοίταξα στον καθρέπτη και είδα ότι το πρόσωπό μου είχε αποκτήσει μια ροδαλή απόχρωση, έδειχνε πολύ καθαρό και μου άφηνε μία αίσθηση ανατριχίλας. -Αποτέλεσμα του αίματος που έρεε στο δέρμα μου και ανανέωνε το πρόσωπό μου.

    Ημέρα 5η

derma mairis 2.pngΠέντε μέρες μετά τη χρήση της Namleen probiotic rejuvence cream,ήμουν εντυπωσιασμένη και ενθουσιασμένη από την αλλαγή που έβλεπα στο δέρμα μου.

Οι σκούρες κηλίδες, οι κύκλοι κάτω από τα μάτια, οι ρυτίδες και οι ατέλειες -χωρίς αμφιβολία- είχαν μειωθεί πάρα πολύ κι όλα αυτά εκεί μπροστά στα μάτια μου!

          Ημέρα 14η

derma mairis 3.pngΜετά από 14 ημέρες, δεν είχαν εξαφανιστεί μόνο όλες μου οι αμφιβολίες και ο σκεπτικισμός μου για την δράση των προβιοτικών- ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΟΙ ΣΚΟΥΡΕΣ ΚΗΛΙΔΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΚΥΚΛΟΙ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΜΑΖΙ ΜΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΔΕΡΜΑΤΙΚΕΣ ΑΤΕΛΕΙΑΣ!

Μετά τις δύο εβδομάδες, το δέρμα μου δεν έμεινε έτσι, αλλά βελτιώθηκε ακόμα περισσότερο μέχρι που έγινε τόσο φωτεινό και όμορφο όσο είναι αυτή τη στιγμή. Μέχρι αυτό το σημείο, όλοι οι φίλοι και οι συγγενείς μου ήταν σοκαρισμένοι. Δεν μπορούσαν να πιστέψουν τη διαφορά και ήταν πεπεισμένοι ότι τους έλεγα ψέματα κι ότι είχα κάνει κάποιου είδους αισθητική επέμβαση!

Δεν είχα ξανά ενθουσιαστεί ποτέ τόσο πολύ με κανένα προϊόν ομορφιάς μέχρι σήμερα και πραγματικά δεν περίμενα ούτε και εγώ ότι η τεχνολογία των προβιοτικών μπορεί να φέρει τέτοιο αποτέλεσμα.

Τι με εντυπωσίασε στην προβιοτική τεχνολογία και στην Namleen Rejuvence cream;

Υπάρχουν πολλά προϊόντα στην αγορά που δεν έχουν κανένα αποτέλεσμα και τα περισσότερα από αυτά είναι γελοιωδώς ακριβά. Με τόσες επιλογές, είναι φυσικό να είστε σκεπτικοί για τα αποτελέσματα. Γι' αυτό, σας προκαλώ να κάνετε αυτό που έκανα κι εγώ: δοκιμάστε το μόνοι σας! Κάντε τη δική σας έρευνα και δείτε τα απίστευτα αποτελέσματα στον καθρέπτη σας. Δεν θα πιστεύετε στα μάτια σας όταν δείτε το πριν και το μετά!

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

«Η Πάρος θυμάται κι ευγνωμονεί...» είναι ο τίτλος της εκδήλωσης τιμής και μνήμης αφιερωμένης σε δύο αείμνηστους πολιτικούς από την Πάρο τους Ευστράτιο και Δημήτριο Ν. Αλιπράντη.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Η UNESCO προτείνει 18 ελληνικά μνημεία – τοποθεσίες τις οποίες θα πρέπει να επισκεφθεί κάθε ταξιδιώτης που επισκέπτεται την Ελλάδα. Μεταξύ αυτών είναι και η Δήλος, το μικρό ακατοίκητο νησί δυτικά της Μυκόνου που βρίθει από αρχαιολογικούς θησαυρούς που το καθιστούν μοναδικό σε ολόκληρο τον κόσμο ως τον πιο μεγάλο νησιωτικό αρχαιολογικό χώρο.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εν χορώ η απογύμνωση του παλιού πολιτικού συστήματος εξουσίας. Απέτυχαν και απέδρασαν

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Μεγάλο το ενδιαφέρον στο κουπόνι του Σαββάτου (11/04), όλα τα "μεγάλα" πρωταθλήματα βρίσκονται στη... σέντρα και το Betarades.gr έχει ξεχωρίσει τέσσερα "δυνατά" σημεία από το... χαοτικό πρόγραμμα, ενώ από τις επιλογές μας δε θα μπορούσε να λείπει και το μπάσκετ.

Κατηγορία ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Ο διαγωνισμός διεξάγεται 5 και 6 Νοεμβρίου

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Την 03-11-2017 το μεσημέρι καταγγέλθηκε στο Αστυνομικό Τμήμα Θήρας ότι την 02-11-2017 το απόγευμα, άγνωστος δράστης παραβίασε κατοικία, της οποίας οι ένοικοι απουσίαζαν και αφαίρεσε τιμαλφή.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Προς μεγάλη ικανοποίηση μας , οι συνεχείς προσπάθειες της Πανελλαδικής Φιλοζωικής και Περιβαλλοντικής Ομοσπονδίας για την εξάλειψη μιας από τις πιο βάρβαρες μορφές κακοποίησης ζώων, του ‘’παστουρώματος’’ , φέρουν καρπούς καθώς υπήρξε ουσιαστική ανταπόκριση και κινητοποίηση των αστυνομικών αρχών με αποτέλεσμα οι πρώτες συλλήψεις και αυτεπάγγελτες ποινικές διώξεις να είναι γεγονός.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ο διάσημος πελεκάνος της Μυκόνου δεν χρειάζεται να έχει άγχος για το φαγητό του, τους επόμενους 8 μήνες. Αυτό μετά την απόφαση του δήμου που αναρτήθηκε στο διαδίκτυο...

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Την Παρασκευή, 3 Νοεμβρίου 2017, συνήλθε η παράταξη της πλειοψηφίας του Περιφερειακού Συμβουλίου, “Μπροστά το Νότιο Αιγαίο” και αφού εξέτασε τις πολιτικές συμπεριφορές και τη στάση των μελών της, Χαράλαμπου Κόκκινου, Άγγελου Ανανία και Ηλία Ζωγραφίδη, (φώτο απο αριστερά προς τα δεξιά)  ομόφωνα αποφάσισε την διαγραφή τους.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Σελίδα 1 από 2

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos