Διπλή εκδήλωση μνήμης σε Πάρο και Αθήνα για δύο επιφανείς παριανούς πολιτικούς

04 Νοεμβρίου 2017 17:01

«Η Πάρος θυμάται κι ευγνωμονεί...» είναι ο τίτλος της εκδήλωσης τιμής και μνήμης αφιερωμένης σε δύο αείμνηστους πολιτικούς από την Πάρο τους Ευστράτιο και Δημήτριο Ν. Αλιπράντη.

Σημειώνεται ότι ο Ευστράτιος Αλιπράντης είχε διατελέσει βουλευτής Κυκλάδων ενώ ο Δημήτριος Αλιπράντης είχε διατελέσει βουλευτής Πειραιώς και Νήσων και Αντιπρόεδρος της Βουλής.

Η εκδήλωση για τους δύο σπουδαίους πολιτικούς άνδρες, τέκνα της Πάρου, θα πραγματοποιηθεί στην Πάρο στην αίθουσα του Π.Σ. «Αρχίλοχος» την Κυριακή 19 Νοεμβρίου και ώρα 11:30 το πρωί.
Η Πρόεδρος της ΔΗΜ. Τ.Ο. Ν.Δ. κα. Ιφιγένεια Χατζηγεωργίου θα απευθύνει καλωσόρισμα και θα ακολουθήσουν χαιρετισμοί από φορείς. Κατόπιν θα διεξαχθούν ομιλίες από τη φιλόλογο κα. Ιφιγένεια Χατζηγεωργίου και τον ιστορικό κ. Φίλιππο Φόρτωμα με θέμα «Ευστράτιος & Δημήτριος Ν. Αλιπράντης – Δύο επιφανείς πολιτικοί από την Πάρο».



Κατόπιν θα πραγματοποιηθεί ομιλία του δημοσιογράφου κ. Τάσου Τέλλογλου με θέμα «Η γενιά των πολιτικών που έζησε τη Μεταπολεμική Ελλάδα». Στη συνέχεια θα ακολουθήσουν παρεμβάσεις από τους: Στρατή Τέλλογλου για τον παππού του Στρατή Αλιπράντη, Ανδρέα Διονύση Αλιπράντη για τον πατέρα του Δημήτρη Αλιπράντη, καθώς και από τους παρευρισκομένους.

Την εκδήλωση θα παρουσιάσει και θα συντονίσει η κα. Κατερίνα Λουκή (ταμίας της ΔΗΜ. Τ.Ο. Ν.Δ.). Εποπτικό υλικό: Μαρία Φραγκούλη. Μετά το πέρας της εκδήλωσης θα προσφερθεί παριανό παραδοσιακό κέρασμα.

Το Σάββατο τώρα 25 Νοεμβρίου 2017 και ώρα 18:30 η ίδια εκδήλωση με τους ίδιους ομιλητές θα επαναληφθεί στην Αθήνα και συγκεκριμένα στο Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο Πειραιά. Την εκδήλωση της Αθήνας θα παρουσιάσει και θα συντονίσει ο κ. Κωνσταντίνος Ροδόπουλος (Πρόεδρος της Ομοσπονδίας Παριανών Συλλόγων).

To Πρόγραμμα

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos