Πέμπτη, 16 Φεβρουαρίου 2017 - Psts.gr

Όλοι γνωρίζουμε το κοσμοπολίτικο και πανέμορφα γραφικό λιμανάκι της Νάουσας χάρη στη μαγευτική σαγήνη που αποπνέει η κυκλαδίτικη απλότητά του.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Μετά από συνεχόμενα τζακ ποτ, η τύχη "χαμογέλασε" σε έναν υπερτυχερό!

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Με 4 άντρες και 3 γυναίκες συμμετέχει ο ΑΟΜυκόνου στο πανελλήνιο πρωτάθλημα κλειστού στίβου το οποίο διεξάγεται αυτό το Σαββατοκύριακο στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας στον Πειραιά.

Κατηγορία ΑΛΛΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑ

Ο κορυφαίος Έλληνας ζωγράφος άφησε σήμερα το απόγευμα την τελευταία του πνοή

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εκπρόσωποι της Ομοσπονδίας Ναξιακών Συλλόγων (ΟΝΑΣ) και του Συλλόγου Απολλωνιατών συναντήθηκαν στη Βουλή τη Δευτέρα 13/2 με τους τρείς βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ στις Κυκλάδες Νίκο Μανιό, Νίκο Συρμαλένιο και Αντώνη Συρίγο.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Το ψήσιμο στα κάρβουνα είναι αδιαμφισβήτητα μία από τις πιο αγαπημένες συνήθειες όλων των Ελλήνων. Είτε στο σπίτι, είστε σε κάποια ταβέρνα, λατρεύουμε την γεύση από το κρέας ή τα θαλασσινά ή ακόμα και τα λαχανικά που έχουν ψηθεί στα κάρβουνα.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Οι φωτογραφίες κυριολεκτικά σοκάρουν ακόμη και τον πιο καλόπιστο οικολογικής συνείδησης πολίτη. Ανεμογεννήτριες – θηρία ύψους 100 μέτρων διάσπαρτες σε ολόκληρο το νησί της Πάρου, τερατώδεις κατασκευές που αλλοιώνουν βάναυσα το φυσικό τοπίο, το κυκλαδίτικο δομημένο περιβάλλον, την ηρεμία και την ηπιότητα του παριανού γεωμορφολογικού ανάγλυφου...

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Προσφορά Καθαρής Δυτέρας

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Με απεργιακές κινητοποιήσεις στα πλοία φαίνεται να προειδοποιεί και πάλι η Πανελλήνια Ναυτική Ομοσπονδία όταν στη Συνεδρίαση που διεξήχθη στις 15/2/2017, διαπιστώθηκε ότι οι υποσχέσεις που είχε λάβει ο κλάδος από τους αρμόδιους υπουργούς προ ολίγων μηνών, μετά τη λήξη της παρατεταμένης εννιαήμερης απεργίας που είχε ακινητοποιήσει τα πλοία στα λιμάνια της χώρας, δεν υλοποιήθηκαν ποτέ.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Η GOLDEN STAR FERRIES σας ενημερώνει ότι την περίοδο του καρναβαλιού και της Καθαρής Δευτέρας προσφέρει έκπτωση 50% στα εισιτήρια της επιστροφής επιβατών και οχημάτων.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Σελίδα 1 από 3

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos