Με 7 αθλητές ο ΑΟΜυκόνου στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα κλειστού στίβου

16 Φεβρουαρίου 2017 22:21

Με 4 άντρες και 3 γυναίκες συμμετέχει ο ΑΟΜυκόνου στο πανελλήνιο πρωτάθλημα κλειστού στίβου το οποίο διεξάγεται αυτό το Σαββατοκύριακο στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας στον Πειραιά.

Συγκεκριμένα στα 5000 μέτρα βάδην θα αγωνιστεί ο Αλέξανδρος Παπαμιχαήλ, ο οποίος θα κυνηγήσει την κατάρριψη του δικού του πανελλήνιου ρεκόρ στην απόσταση. Για τον Αλέξανδρο ο αγώνας δεν είναι παρά ένα προπονητικό τεστ που θα πιστοποιήσει την πορεία των προπονητικών αλλαγών που έχει κάνει ο αθλητής του ΑΟΜυκόνου από την αρχή της σεζόν.

Στα 3.000 μέτρα θα πάρουν μέρος ο Γιώργος Μίνο και ο Ματθαίος Ματζιάρ στο πλαίσιο της προετοιμασίας τους για το πανελλήνιο πρωτάθλημα ανωμάλου δρόμου που είναι ο μεγάλος στόχος των δρομέων. Και οι δύο έχουν ως στόχο ένα ατομικό ρεκόρ στην απόσταση.
Στις γυναίκες η Εμμη Ιωακειμίδου και η Φραγκίσκα Αρμάου θα αγωνιστούν στο πένταθλο με στόχο μια θέση στην εξάδα και γιατί όχι, στο βάθρο των νικητών.

Στα 60μέτρα θα αγωνιστεί η Σοφιλένα Πελτετζή με στόχο ένα νέο ατομικό ρεκόρ στην απόσταση, (8.52 ήταν η επίδοση της στην πρώτη ημερίδα του κλειστού που είχε αγωνιστεί).
Στους αγώνες, αλλά μόνο στον προκριματικό των 60 μέτρων θα αγωνιστεί - κατ' εξαίρεση - ο Μοχάμεντ Αμπντού καθώς η καθυστέρηση στην απόκτηση της ελληνικής υπηκοότητας δεν το επιτρέπει να αγωνιστεί επί ίσοις όροις με τους άλλους αθλητές, για μια ακόμη φορά.

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos