Σάββατο, 10 Ιουνίου 2017 - Psts.gr

Η Δούκισσα Νομικού «ανέβηκε» τα σκαλιά της εκκλησίας το απόγευμα του Σαββάτου – Δείτε φωτογραφίες

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Η βραδιά ήταν πανέμορφη.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Παροναξίας κ.κ. Καλλίνικος, μιλώντας στο πλήθος των πιστών που συμμετείχε στις λαμπρές θρησκευτικές εκδηλώσεις στον Ιερό Ναό Αγ. Τριάδας στις Λεύκες Πάρου, ανήμερα της εορτής του Αγ. Πνεύματος, εξέφρασε τη σεβάσμια πεποίθησή του για την Οικουμενικότητα της Ορθοδοξίας. 

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ενημερώθηκε το Λιμεναρχείο Μήλου, μεσημβρινές ώρες σήμερα, ότι 63χρονος αλλοδαπός, επιβάτης του Ε/Γ-Τ/Ρ σκάφους ''ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ'' Ν.Π. 10532, το οποίο μόλις είχε αποπλεύσει από λιμένα Αδάμαντα, έχασε τις αισθήσεις του.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Από την περιοχή των Καμαρών πέρασαν κατά τη διάρκειας της διαδρομής τους, οι δρομείς του 8ου Υπερμαραθωνίου Πάρου που διεξήχθη το Σάββατο 10 Ιουνίου στο νησί.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Η μεγάλη εορτή Πάντων των Αγίων, θα εορταστεί πανηγυρικά στον Ιερό Ναό Αγ. Πάντων, που βρίσκεται στον ομώνυμο λόφο του νησιού, την Κυριακή 11 Ιουνίου.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Θηριώδη πλωτά παλάτια που κόβουν την ανάσα «δένουν» στo λιμάνι της Σύρου με τα πληρώματα τους είναι συνεχώς σε επαγρύπνηση!

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Από τη Διεύθυνση Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος συνελήφθη 35χρονος ημεδαπός, για πορνογραφία ανηλίκων μέσω διαδικτύου

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Την 09-06-2017 το πρωί συνελήφθησαν στον εξωτερικό χώρο του αερολιμένα της Θήρας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Θήρας, δυο ημεδαποί ηλικίας 37 και 57 ετών γιατί στο πλαίσιο τροχονομικού ελέγχου διαπιστώθηκε ότι ο 37χρονος μετέφερε παράνομα επιβάτες με Ι.Χ.Ε., ιδιοκτησίας του 57χρονου, έναντι αμοιβής (κόμιστρο).

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Σελίδα 1 από 3

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos