Από τις Καμάρες διήλθαν οι δρομείς του 8ου Υπερμαραθώνιου Πάρου!

10 Ιουνίου 2017 22:30

Από την περιοχή των Καμαρών πέρασαν κατά τη διάρκειας της διαδρομής τους, οι δρομείς του 8ου Υπερμαραθωνίου Πάρου που διεξήχθη το Σάββατο 10 Ιουνίου στο νησί.

Περί τις 9:00 μ.μ. οι πρώτοι αθλητές προσέγγισαν τρέχοντας τον οικισμό και συγκεκριμένα το χώρο του πρώην Δημοτικού Σχολείου Καμαρών, έδρα του Εκπολιτιστικού Εξωραϊστικού Συλλόγου της περιοχής. Εκεί ο Σύλλογος, πρόσφερε την αρωγή του στους δρομείς, αναλαμβάνοντας σημαντικό επικουρικό ρόλο στη διοργάνωση, προς όφελος των συμμετεχόντων.

Μέλη του Συλλόγου δραστηριοποιήθηκαν με ζήλο, προσφέροντας μπουκάλια με νερό και μπανάνες στους δρομείς του Γύρου της Πάρου παρακολουθώντας παράλληλα το όμορφο αγωνιστικό θέαμα και την ομαλή διεξαγωγή του.

Σημειώνεται ότι οι αθλητές που συμμετείχαν στον φετινό Υπερμαραθώνιο ήταν περίπου 80 και διήλθαν κατά τη διαδρομή τους από 14 σταθμούς τροφοδοσίας.

Οι Καμάρες Πάρου, ήταν ο 13ος σταθμός τους, δηλαδή ο προτελευταίος πριν τον τερματισμό στο 49ο χιλιόμετρο της συνολικής διαδρομής.

Ο νικητής του 8ου Γύρου Πάρου τερμάτισε μετά από περίπου 4 ώρες και 23 λεπτά διαδρομής. Υπολογίζεται ότι οι περισσότεροι δρομείς του Υπερμαραθωνίου θα φτάσουν στο τερματισμό κατά τις πρώτες μεταμεσονύχτιες ώρες.

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos