Τρίτη, 16 Ιανουαρίου 2018 - Psts.gr

Σε μία άκρως προκλητική κίνηση προχώρησε η Καναδική αυτοαποκαλούμενη “Μακεδονική” ένωση σε ένα από τα παγκοσμίως αναγνωρισμένα Μακεδονικά superfoods.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Η Δημοτική Τοπική Οργάνωση της Νέας Δημοκρατίας Πάρου -Αντιπάρου κόβει την πρωτοχρονιάτικη πίτα την Κυριακή 4 Φεβρουαρίου 2018 και ώρα 11:30 π.μ

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ο Τομεάρχης Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης της Νέας Δημοκρατίας, βουλευτής Κυκλάδων, κ. Γιάννης Βρούτσης, έκανε την ακόλουθη δήλωση:

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Τετάρτη, 17 Ιανουαρίου 2018 01:07

Ημερολόγιο του Δήμου Μυκόνου για το 2018

Η φετινή πολλαπλή θεματική έκδοση του Δήμου Μυκόνου με την καθιερωμένη πλέον μορφή ημερολογίου, έχει ως θέμα την Μαντώ Μαυρογένους, τη γνωστή ηρωίδα της Μυκόνου. Η Μαντώ Μαυρογένους, εξέχουσα μορφή της Ελληνικής Επανάστασης και μία από τις ελάχιστες γυναίκες που διακρίθηκαν στον Αγώνα, ήταν γόνος της ονομαστής φαναριώτικης οικογένειας των Μαυρογένηδων, με καταγωγή από τις Κυκλάδες.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Αποφασισμένη να βάλει “φρένο” στη διάδοση ψευδών ειδήσεων στο Διαδίκτυο και την παραπληροφόρηση μέσω του Internet, εμφανίζεται η Ευρώπη. Ελάχιστο διάστημα μετά από την απόφαση για τη συγκρότηση ειδικής ομάδας

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σύμφωνα με τα επίσημα στατιστικά στοιχεία της Υπηρεσίας Πολιτικής Αεροπορίας, κατά το δωδεκάμηνο του 2017 σημειώθηκε ρεκόρ όλων των εποχών στην επιβατική αεροπορική κίνηση των ελληνικών αεροδρομίων.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σύλληψη αλλοδαπού για οικοδομικές εργασίες στη Θήρα Την 15-01-2018 το πρωί συνελήφθη στη Θήρα, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Θήρας, 35χρονος υπήκοος Αλβανίας ο οποίος εκτελούσε παράνομες οικοδομικές εργασίες.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σύλληψη ημεδαπού για ναρκωτικά και λαθρεμπόριο καπνού στη Σύρο Την 15-01-2018 το μεσημέρι συνελήφθη στη Σύρο από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Σύρου – Ερμούπολης, 53χρονος ημεδαπός

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ευρεία σύσκεψη στο γραφείο του Περιφερειάρχη, Γιώργου Χατζημάρκου, για την εξέταση της πορείας της διαδικασίας αδειοδότησή τους

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Σεισμό ίδιο ή και ελαφρώς μεγαλύτερο από αυτόν των 4,4 Ρίχτερ που τρόμαξε χθες την Αθήνα περιμένουν οι σεισμολόγοι.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Σελίδα 1 από 2

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos