Κυριακή, 12 Αυγούστου 2018 - Psts.gr

Σοβαρό επεισόδιο με πυροβολισμούς εναντίον Ελλήνων αλιέων από Τούρκους ψαράδες σημειώθηκε το πρωί της Κυριακής, κοντά στο νησάκι Καλαπόδι, 300 μέτρα από τις ακτές της Λέρου.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ανεξέλεγκτη μαίνεται η πυρκαγιά που ξέσπασε το μεσημέρι της Κυριακής σε δασική έκταση στην περιοχή Κοντοδεσπότι στο Δήμο Διρφύων – Μεσσαπίων Εύβοιας.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Στην Ελλάδα και στους ανθρώπους της, που πέρασαν δύσκολες στιγμές αλλά βρίσκουν παρηγοριά και ψυχική ανάταση μέσα από τις επιτυχίες των Ελλήνων αθλητών, αφιέρωσε ο Λευτέρης Πετρούνιας το τέταρτο διαδοχικό χρυσό μετάλλιό του σε ευρωπαϊκό πρωτάθλημα

Κατηγορία ΑΛΛΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑ

Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες, το πρωί της Κυριακής 12 Αυγούστου, δύο δύτες εντόπισαν μέσα στη θάλασσα της περιοχής Σιφνέικος Γιαλός της Αντιπάρου τη σορό του άτυχου 17χρονου Ιταλού που έχασε με τραγικό τρόπο τη ζωή του ενώ αγοούνταν από το Σάββατο 11 Αυγούστου.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Το καρπούζι, ο γνωστός στην Ελλάδα και από την αρχαιότητα Κεντροαφρικανικός ιθαγενής, είναι ο αναμφισβήτητος βαρόνος του καλοκαιριού.

Κατηγορία ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑ

Κυριακή (12/08) σήμερα, το κουπόνι του πάμε στοίχημα είναι γεμάτο με ενδιαφέρουσες αναμετρήσεις, ενώ σε λίγες εβδομάδες θα πάρει και τη μορφή που θα μας συνοδεύσει καθ' όλη τη διάρκεια της φετινής σεζόν.

Κατηγορία ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Σε εξέλιξη είναι η έξοδος των εκδρομέων του Δεκαπενταύγουστου και η κίνηση στα λιμάνια του Πειραιά, της Ραφήνας και του Λαυρίου αναμένεται να είναι αυξημένη και την Κυριακή.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

«Μια μέρα πριν τα γενέθλια σου, εισαγωγή με οξεία λοίμωξη του αναπνευστικού, δεν είναι κι ότι καλύτερο... περαστικά μου», έγραψε στο Instagram, ζητώντας συγγνώμη για την αναβολή εμφάνισής του

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Τις τελευταίες ημέρες, έχει αναγκάσει τους Ελληνες να παρακολουθούν με αγωνία τένις. Δεν είναι και λίγο αυτό.

Κατηγορία ΑΛΛΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑ

Για πρώτη φορά στην ιστορία, μια ρομποτική διαστημοσυσκευή θα τεθεί σε τροχιά γύρω από τον Ήλιο, σχεδόν «αγγίζοντάς» τον, προκειμένου να τον μελετήσει από την πιο κοντινή απόσταση μέχρι σήμερα

Κατηγορία ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
Σελίδα 1 από 2

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos