Παρασκευή, 20 Σεπτεμβρίου 2019 - Psts.gr

Στόχευση σε αδύναμες ομάδες, ιδίως σε μακροχρόνια ανέργους μεγαλύτερης ηλικίας – Επιπλέον κατάρτιση σε αντικείμενα που έχουν ζήτηση από τις τοπικές αγορές εργασίας

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Είναι έτοιμη να μεταφέρει τις υπεροχές μαγειρικές της γεύσεις στους τηλεθεατές…

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Πώς θα υποβληθεί η αίτηση - Ποιοι είναι οι δικαιούχοι

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Την απόφαση να μετονομαστούν δύο σταθμοί του μετρό πήρε η Αττικό Μετρό Α.Ε. Πρόκειται για τους σταθμούς «Ευαγγελισμός» που μετονομάζεται σε «Παύλος Μπακογιάννης» και «Άγιος Δημήτριος – Αλέκος Παναγούλης» σε «Αλέκος Παναγούλης».

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Άλλοι 408 πρόσφυγες και μετανάστες, από τους οποίους 73 με ιστιοφόρο σκάφος στην περιοχή του αεροδρομίου Μυτιλήνης, έφτασαν σήμερα μέχρι τις 12 το μεσημέρι στη Λέσβο, ανεβάζοντας σε 12.000 τον αριθμό των όσων διαμένουν στον καταυλισμό της Μόριας, ο οποίος με υποδομές για μόλις 3.000 άτομα, επεκτείνεται πλέον με πολύ γρήγορους ρυθμούς σε γειτονικά ελαιοκτήματα.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Παρασκευή, 20 Σεπτεμβρίου 2019 18:17

Απίστευτο: Γύπας έπεσε πάνω σε λεωφορείο

Το άγριο πτηνό κατά τη σύγκρουσή του με το λεωφορείο τραυματίστηκε και άμεσα κλήθηκε η Πυροσβεστική Υπηρεσία Βρυσών που έφτασε στο σημείο με 4 πυροσβέστες και 2 οχήματα.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Με αφορμή την έναρξη της διαδικασίας αφαίρεσης των πινακίδων ο περιφερειάρχης Γιώργος Πατούλης επισήμανε ότι θα επιδείξει μηδενική ανοχή στο συγκεκριμένο ζήτημα.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Την επιβολή «τέλους διαμονής» και στις βραχυχρόνιες μισθώσεις τύπου Airbnb, εξετάζει το υπουργείο Τουρισμού, για λόγους ίσης μεταχείρισης με τα ξενοδοχειακά καταλύματα.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Νέα αμερικανική μελέτη αναδεικνύει το ενδεχόμενο ο συνδυασμός λυκοπενίου και σιδήρου, κοινώς ντομάτας και κρέατος, να αφαιρεί τις αντικαρκινικές ιδιότητες του πρώτου, αφήνοντας τον οργανισμό απροστάτευτο

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Σελίδα 1 από 3

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos