Κυριακή, 22 Σεπτεμβρίου 2019 - Psts.gr

Απόφαση - σταθμός από το Ελεγκτικό συνέδριο. Αναγνωρίζει αναδρομικά τριετίας για 500.000 συνταξιούχους. Μέχρι και 16.000 η επιστροφή για ορισμένες κατηγορίες.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Κυριακή, 22 Σεπτεμβρίου 2019 23:38

Φθινοπωρινή ισημερία 23 Σεπτεμβρίου 2019

Το πρωί της Δευτέρας 23/09, περίπου στις 10:50, οι ακτίνες του ήλιου θα πέφτουν κάθετα στον άξονα περιστροφής της Γης με αποτέλεσμα η διάρκεια της ημέρας και της νύχτας να είναι ίσες και στα δύο ημισφαίρια του πλανήτη μας.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Είναι το πιο φτηνό και υγιεινό αγχολυτικό που μπορείτε να βρείτε, αξιοποιήστε το!

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Tο ποσό των 7.341.000 ευρώ μοίραζε απόψε, Κυριακή 22/9, το Τζόκερ, στους τυχερούς της πρώτης κατηγορίας, έπειτα από εννέα συνεχόμενα τζακ ποτ.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Τι αναφέρει η ανακοίνωση της ΑΔΕΔΥ που οργανώνει την κινητοποίηση

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

H Βουλευτής των Κυκλάδων κ. Κατερίνα Μονογυιού , μετέβη στο Ρίμινι της Ιταλίας, προκειμένου να παραστεί στην Τελετή Μνήμης που πραγματοποιήθηκε στο στρατιωτικό κοιμητήριο του Riccione στην μνήμη των Ελλήνων πεσόντων στην μάχη του Ρίμινι, το φθινόπωρο του 1944.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Γιώργος Χατζημάρκος : «Σε μια χώρα πτωχευμένη, που αναζητά επενδύσεις και ΑΕΠ, δεν θα γνωμοδοτήσω αρνητικά και χωρίς νομική και επιστημονική τεκμηρίωση, σε μια καθόλα νόμιμη επένδυση»

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Έπειτα από εννέα συνεχόμενα τζακ ποτ, το τυχερό παιχνίδι του ΟΠΑΠ υπόσχεται ένα αστρονομικό ποσό στον τυχερό ή τους τυχερούς της αποψινής (22/09) κλήρωσης

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σε προσλήψεις συμβασιούχων προχωρούν Δήμοι και Περιφέρειες σε όλη τη χώρα. Για να δείτε ποιες προκηρύξεις «τρέχουν» αυτή την περίοδο κάντε κλικ στους παρακάτω συνδέσμους.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Το Δικοικητικό συμβούλιο του Αθλητικού Ομίλου Πάρου εκφράζει την βαθύτατη θλίψη του για την απώλεια του Κωνσταντίνου Γκαρώνη, ενός άξιου μέλους του συλλόγου μας που προσέφερε τα μέγιαστα το διάστημα που δραστηροποιήθηκε με τον αθλητισμό.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Σελίδα 1 από 2

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos