Παρασκευή, 27 Σεπτεμβρίου 2019 - Psts.gr
Παρασκευή, 27 Σεπτεμβρίου 2019 21:00

Αυτή είναι η νόσος των χαρισματικών ανθρώπων

Άλλοτε μοιάζει με κατάδυση στον πυθμένα της θλίψης και άλλοτε με αναρρίχηση στις κορυφές της ευθυμίας. Eνα εκκρεμές που πρέπει να σταθεροποιηθεί, προκειμένου ο πάσχων να ζήσει μια όσο γίνεται πιο φυσιολογική ζωή και μια πρόκληση για κάθε ψυχίατρο αλλά και για τους οικείους του

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Συνεχίζονται να δημοσιεύονται σε ΦΕΚ αποφάσεις Αποκεντρωμένων Διοικήσεων ανά την Ελλάδα, που αφορούν το διορισμό επιτυχόντων της προκήρυξης 3Κ/2018 του ΑΣΕΠ για τις 8.166 θέσεις στις ανταποδοτικές υπηρεσίες δήμων.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Στους λογαριασμούς των δικαιούχων πιστώνεται σήμερα, Παρασκευή το Κοινωνικό Εισόδημα Αλληλεγγύης για όσους οι αιτήσεις εγκρίθηκαν έως τις 31 Αυγούστου.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Παρασκευή, 27 Σεπτεμβρίου 2019 18:00

Εχουν δυνατότητες χρηματοδότησης οι δήμοι

Μια ακόμη πρωτοβουλία για τη αναβάθμιση της λειτουργίας της Αυτοδιοίκησης ανέλαβε ο Πρόεδρος της ΠΕΔ Αττικής κ. Γιώργος Ιωακειμίδης με την διοργάνωση ενημερωτικής ημερίδας για τις χρηματοδοτήσεις των δήμων.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σε απόσταση 49 χιλιομέτρων από τα ελληνοβουλγαρικά σύνορα και 61 χιλιομέτρων από την πόλη της Κομοτηνής το κοντινότερο κρούσμα. Έλληνες επισκέπτονται καθημερινά τις περιοχές αυτές για ψώνια

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Μια συνταγή για να μυρίσει το σπίτι σας φθινόπωρο. Ένα ριζότο με αρώματα και υλικά της εποχής.

Κατηγορία ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑ

Οι πατάτες είναι μία από τις αγαπημένες μας τροφές. Είναι ένα φαγητό που πάει με όλα και μπορείς να δημιουργήσεις πολλά και διαφορετικά πιάτα.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Μένουμε στην Ιβηρική, και μεταφερόμαστε στην Πορτογαλία. Το πρωτάθλημα της χώρας βρίσκεται και αυτό στην έβδομη «στροφή» του. Σε αυτό το πλαίσιο, η Μποαβίστα φιλοξενεί απόψε την Τοντέλα. Το ματς θα γίνει στις 22:30.

Κατηγορία ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Τα έργα χρηματοδοτούνται από ευρωπαϊκούς πόρους του Επιχειρησιακού Προγράμματος Νοτίου Αιγαίου


Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Η Δημοτική ΑΕ Πάρκο Πάρου και ο Ναυτικός Όμιλος Νάουσας Πάρου ΝΑΪΑΣ σας προσκαλούν σε μια γιορτή Περιβάλλοντος, Πολιτισμού και Αθλητισμού για μικρούς και μεγάλους, στον όρμο του Άι-Γιάννη την Κυριακή 29 Σεπτεμβρίου 2019, από τις 10:00 το πρωί.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Σελίδα 1 από 2

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos