Πέμπτη, 12 Νοεμβρίου 2020 - Psts.gr

Το μυστικό του Μελέτη και του Κωνσταντή για τις παράνομες δραστηριότητες τους θα αποκαλυφθεί από κάποιον που μπορεί να τους βάλει σε μπελάδες

Κατηγορία LIFESTYLE

Με τα κρούσματα κορονοϊού να αυξάνονται, τους θανάτους από τον φονικό ιό να εκτοξεύονται και τους διασωληνωμένους στη χώρα μας να έχουν φτάσει ήδη τους 310, όλα τα μέτρα είναι στο τραπέζι της κυβέρνησης.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

«Mέσα σε λίγες μέρες δεχτήκαμε όσα αιτήματα δεχόμαστε συνολικά όλο τον χρόνο» αναφέρουν οι υπεύθυνοι της φιλοζωικής - Υποψίες ότι θα χρησιμοποιηθούν ως δικαιολογία για βόλτα εν μέσω lockdown

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Πραγματοποιήθηκε η αποψινή κλήρωση του Τζόκερ (2206), κατά την οποία το τυχερό παιχνίδι του ΟΠΑΠ μοίραζε τουλάχιστον 1.500.000 ευρώ. 

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εγκρίθηκε η ένταξη του έργου «ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΚΑΙ ΒΕΛΤΙΩΣΗ ΥΠΟΔΟΜΩΝ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟΥ ΠΑΡΟΥ» στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Υποδομές Μεταφορών, Περιβάλλον και Αειφόρος Ανάπτυξη 2014-2020» εξασφαλίζοντας έτσι την χρηματοδότησή του, ύψους πλέον των 43 εκατομμυρίων ευρώ.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Το Αφεντάκειο Κληροδότημα Κιμώλου ευρισκόμενο σε συνεχή συνεργασία με τον Δήμο Κιμώλου και για την αντιμετώπιση της πανδημίας, απέστειλε ήδη στο νησί ικανή ποσότητα δοκιμαστικών εξετάσεων (Rapid tests) τα οποία και θα αποδοθούν στο πολυδύναμο ιατρείο του νησιού για τις ανάγκες των κατοίκων.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Συνάντηση με τον Υπουργό Δικαιοσύνης κ. Κώστα Τσιάρα πραγματοποίησε την Τετάρτη 11 Νοεμβρίο ο Βουλευτής Κυκλάδων κ. Φίλιππος Φόρτωμας. Ο κ. Υπουργός ανταποκρίθηκε άμεσα στο αίτημα του Βουλευτή, ο οποίος είχε

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Αγαπητοί συμπολίτες,

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Η άποψη των πολιτών για τις κινήσεις της κυβέρνησης για την αντιμετώπιση του κορονοϊού αποτυπώνεται στη δημοσκόπηση της Alco για το τηλεοπτικό κανάλι OPEN.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Στις επαγγελματικές ομάδες, που δεν στηρίχθηκαν επαρκώς στο πρώτο και δεύτερο κύμα της πανδημίας, θα στοχεύσει, σύμφωνα με πληροφορίες, η ειδική οικονομική ενίσχυση που ανακοίνωσε πριν από λίγο ο Κυριάκος Μητσοτάκης από το βήμα της Βουλής.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Σελίδα 1 από 5

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos