Σάββατο, 14 Νοεμβρίου 2020 - Psts.gr

Πληροφορίες από το υπουργείο Υγείας της Δανίας υποστηρίζουν ότι ο ιός δεν μεταδίδεται από το ζώο στον άνθρωπο - Δεν υπάρχουν επίσημα επιστημονικά δεδομένα που να το αποδεικνύουν

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Λόγω των επιτακτικών αναγκών αντιμετώπισης σοβαρού κινδύνου δημόσιας υγείας και στο πλαίσιο των έκτακτων μέτρων για την αντιμετώπιση της διασποράς του κορωνοϊού COVID-19, με Απόφαση

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Η φωτιά ξεκίνησε το βράδυ στη μονάδα εντατικής θεραπείας του νοσοκομείου στη Ρουμανία

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Σάββατο, 14 Νοεμβρίου 2020 22:22

Η BLACK FRIDAY φθάνει και «τα σπάει» στο PSTS.GR!

Ήρθε η ώρα να γίνεις ένας από τους δύο υπερτυχερούς του Black Friday στο psts.gr!

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Την ανακάλυψη ενός σημαντικού αρχαιολογικού ευρήματος, ανακοίνωσε με ανάρτηση του στο Facebook o Δήμαρχος Αθηναίων Κώστας Μπακογιάννης.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

“Θύμα” του κορονοϊού πέφτουν όπως φαίνεται και τα… κάλαντα, τα φετινά Χριστούγεννα. Αυτό είπε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Στέλιος Πέτσας.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

H ερώτηση έγινε από τη βουλευτή του ΜέΡΑ25, Φωτεινή Μπακαδήμα.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Σάββατο, 14 Νοεμβρίου 2020 19:06

Συνεδρίαση Δημοτικού Συμβουλίου Πάρου

Έχοντας υπόψη τις διατάξεις του άρθρου 74 του Ν.4555/2018 και του άρθρου 163 του Ν.3463/2006, σας προσκαλούμε σε τακτική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου που θα γίνει την Τετάρτη 18-11-2020 και ώρα 19.30΄ μέσω τηλεδιάσκεψης, για την συζήτηση και λήψη απόφασης στα παρακάτω θέματα της ημερήσιας διάταξης:

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Είχα σταμπάρει το διπλό των Νήσων Φερόε (vs Λετονία) από το Nations League, αλλά μόλις είδα το ρεπορτάζ (δύο κομβικοί παίκτες τιμωρημένοι)… κιότεψα. Θα αποφύγω τις Εθνικές, αναζητώντας την… τύχη μου στην Α’ Αγγλίας.

Κατηγορία ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Σχετικά με την παραπληροφόρηση του παριανού λαού από μέρους της Δημοτικής Αρχής για τα Μέσα Ατομικής Προστασίας του προσωπικού του Δήμου, θέμα που φέραμε στο τελευταίο Δημοτικό Συμβούλιο, δηλώνουμε τα εξής:

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Σελίδα 1 από 4

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos