Λαϊκή Συσπείρωση Πάρου: Αλήθειες και ψέματα

14 Νοεμβρίου 2020 18:59

Σχετικά με την παραπληροφόρηση του παριανού λαού από μέρους της Δημοτικής Αρχής για τα Μέσα Ατομικής Προστασίας του προσωπικού του Δήμου, θέμα που φέραμε στο τελευταίο Δημοτικό Συμβούλιο, δηλώνουμε τα εξής:

 

  • ΠΟΤΕ μέσα στο 2020 δεν έγινε διαγωνισμός προμήθειας Μέσων Ατομικής Προστασίας (ΜΑΠ) για το προσωπικό του Δήμου.
  • Τα όποια ΜΑΠ δόθηκαν στο προσωπικό του Δήμου το 2020 ήταν από την προμήθεια των ΜΑΠ που αφορούσε στο 2019.
  • Όταν υπολείπεται η παράδοση κάποιων ΜΑΠ σε εργαζόμενους πρώτης γραμμής (καθαριότητα) εν μέσω πανδημίας, τότε δεν προστατεύεται η υγεία των εργαζόμενων και επομένως το «αίσθημα ευθύνης» που επικαλείται η Δημοτική Αρχή «πάει περίπατο».
  • Η ύπαρξη Ιατρού Εργασίας και Τεχνικού Ασφαλείας δεν είναι «ευγενική χορηγία» της Δημοτικής Αρχής αλλά κατακτημένο δικαίωμα των εργαζόμενων και υποχρέωση του Δήμου βάσει της κείμενης νομοθεσίας.
  • Κουβέντα δεν κάνουν βέβαια για την υποχρέωση τους να καταβάλουν στους εργαζόμενους, σύμφωνα με τη νομοθεσία, το αντίτιμο των ειδών που δεν θα παραδώσουν σε χρήμα.

Αν ο Δήμαρχος ή ο αρμόδιος Αντιδήμαρχος αμφισβητεί οτιδήποτε από τα παραπάνω οφείλει να προσκομίσει στοιχεία που να τεκμηριώνουν τα λεγόμενα του. Ιδού η Ρόδος …

Πάρος 14-11-20

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos