Παρασκευή, 20 Νοεμβρίου 2020 - Psts.gr

Έχασε τη μάχη με τον κορωνοϊό σε ηλικία 75 ετών ο πρώην δήμαρχος Πυλαίας Βασίλης Καρτάλης.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Όπως σε όλη την Ελλάδα έτσι και στη Πάρο ξεκίνησε με πολλά προβλήματα η εξ αποστάσεως εκπαίδευση. Πολλοί γονείς και εκπαιδευτικοί των δημοτικών και των νηπιαγωγείων σε όλο το νησί προσπαθούσαν μάταια επί ώρες να συνδεθούν.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Η Ευρωπαϊκή Ένωση υπέγραψε συμφωνία με την κοινοπραξία BioNTech - Pfizer για τη διάθεση του εμβολίου που παρασκευάζει για την Covid-19, ανακοίνωσε η Επίτροπος Υγείας Στέλλα Κυριακίδου με ανάρτησή της στο Twitter.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ολοκληρώθηκε ο Διαγωνισμός με δώρο 2 κιβώτια κρασί (2x12 φιάλες) και μοναδικά τυροκομικά προϊόντα (6 κεφάλια)

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Μανιώδης καπνιστής άναψε τσιγάρο στην είσοδο ιδιωτικής κλινικής. Μάλιστα, άρχισε να… φουμάρει την ώρα που ο ιδιοκτήτης του νοσηλευτικού ιδρύματος και πρόεδρος της Πανελλήνιας Ένωσης Ιδιωτικών Κλινικών, Γρηγόρης Σαραφιανός, μιλούσε στα τηλεοπτικά συνεργεία για την επίταξη της κλινικής του.

 

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

 Υπεγράφη από τον Περιφερειάρχη Νοτίου Αιγαίου Γιώργο Χατζημάρκο η Διακήρυξη του ανοικτού ηλεκτρονικού διαγωνισμού για την ανάδειξη μειοδότη για την εκτέλεση των έργων συντήρησης και επισκευής των αθλητικών εγκαταστάσεων στον Πάγο και στη Βάρη της Σύρου.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Γ. Βρούτσης: Με συνέπεια και ευθύνη, η κυβέρνηση προχωράει σε ακόμα μία οικονομική ενίσχυση για 130.000 μακροχρόνια άνεργους συμπολίτες μας μέχρι τέλος Νοεμβρίου από τον ΟΑΕΔ

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Την παράταση προθεσμίας διόρθωσης ανακριβών πρώτων εγγράφων ως «αγνώστου ιδιοκτήτη» στο Εθνικό Κτηματολόγιο για τα ακίνητα των Κυκλάδων, ζήτησε ο Βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Φίλιππος Φόρτωμας, με αναφορά την οποία κατέθεσε προς τον Υπουργό Περιβάλλοντος και Ενέργειας, Κωστή Χατζηδάκη.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Πολλά σχολεία στη Βασιλεία αναγκάζονται να ανοίγουν τα παράθυρα κάθε 15 λεπτά προκειμένου ο χώρος να εξαερίζεται καλά για την αποφυγή διάδοσης του κορωνοϊού

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Όλα όσα ειπώθηκαν για τα σούπερ μάρκετ στην ενημέρωση της Παρασκευής. Τάση σταθεροποίησης της επιδημίας στη χώρα, αλλά παραμένει ακόμα σε υψηλό επιδημικό φορτίο. Γιατί η Θεσσαλονίκη “βράζει” από τα κρούσματα.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Σελίδα 1 από 4

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos