Τρίτη, 03 Νοεμβρίου 2020 - Psts.gr

Απόλυτη ερημιά και ατέλειωτη σιωπή επικρατούσε το πρώτο βράδυ εφαρμογής του νέου μέτρου απαγόρευσης της κυκλοφορίας από τις 12 τη νύχτα στην Παροικία της Πάρου!

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Στο πλαίσιο του εορτασμού της Εβδομάδας Μητρικού Θηλασμού 1-7/11, το Πανελλήνιο  Δίκτυο Εθελοντικών Ομάδων Υποστήριξης Μητρικού Θηλασμού και Μητρότητας διοργάνωσε, την Κυριακή 01 Νοεμβρίου, τον 11o Πανελλαδικό Ταυτόχρονο Δημόσιο Θηλασμό.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ρεπουμπλικάνοι και Δημοκρατικοί έχουν έτοιμες «στρατιές» δικηγόρων - Οι πρώτοι σκοπεύουν αν χρειαστεί να αμφισβητήσουν την εγκυρότητα ψηφοδελτίων ή να καταγγείλουν παράτυπες διαδικασίες αναφέρουν ξένα δίκτυα - Η πιθανότητα πρόκλησης «συνταγματικής κρίσης» - Ο ρόλος του Μάικ Πένς και της Νάνσυ Πελόζι

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Με μέριμνα του Κέντρου Επιχειρήσεων του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής πραγματοποιήθηκε, απογευματινές ώρες σήμερα, η παρακάτω διακομιδή ασθενούς, ο οποίος έχρηζε άμεσης νοσοκομειακής περίθαλψης:

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σήμερα, 3 Νοεμβρίου 2020, στην κλήρωση Τζόκερ 2202 του ΟΠΑΠ, θα μοιραστούν στους τυχερούς της πρώτης κατηγορίας πάνω από 850.000 ευρώ.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Αγωνία για τον Ντιέγκο Μαραντόνα, καθώς επιβεβαιώθηκε η είδηση ότι μπαίνει εσπευσμένα για εγχείρηση προκειμένου να αντιμετωπιστεί αιμάτωμα στο εγκέφαλο.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Σε Αϊόβα, Τζόρτζια, Βόρεια Καρολίνα και Οχάιο, τέσσερις κομβικές Πολιτείες των ΗΠΑ για το αποτέλεσμα των αμερικανικών εκλογών, ο Ντόναλντ Τραμπ έχει το προβάδισμα, σύμφωνα με δημοσκόπηση της RealClearPolitics.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ο υποψήφιος των Δημοκρατικών για την προεδρία των ΗΠΑ είναι… μισός Έλληνας

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Με ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook ο Γιώργος Μπαμπινιώτης εξήγησε τη σωστή χρήση τριών αγγλικών λέξεων που χρησιμοποιούμε καθημερινά, εν μέσω της πανδημίας.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Πληροφορίες ότι το Ισλαμικό Κράτος ανέλαβε την ευθύνη για την τρομοκρατική επίθεση στη Βιέννη, μεταδίδει το Sputnik.

 

Εξι άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους μετά από την επίθεση που πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Δευτέρας στο κέντρο της Βιέννης. Παράλληλα, 16 είναι οι τραυματίες, εκ των οποίων οι 6 σε κρίσιμη κατάσταση. Η χθεσινοβραδινή τρομοκρατική επίθεση στο κέντρο της Βιέννης διαπράχθηκε από τουλάχιστον έναν «ισλαμιστή τρομοκράτη», ο οποίος έπεσε νεκρός από πυρά της αστυνομίας κατά την ανταλλαγή πυροβολισμών, και «συνιστά προσπάθεια αποδυνάμωσης της δημοκρατικής μας κοινωνίας, κάτι που δεν πρόκειται να αποδεχθούμε επ' ουδενί», δήλωσε ο Αυστριακός υπουργός Εσωτερικών Καρλ Νιχάμερ, παρουσιάζοντας σε συνέντευξη Τύπου στις 06:00 (07:00 ώρα Ελλάδας) τα νεότερα στοιχεία της έρευνας που διενεργείται.

iefimerida.gr

 

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Σελίδα 1 από 5

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos