Κυριακή, 08 Νοεμβρίου 2020 - Psts.gr

Με μέριμνα του Κέντρου Επιχειρήσεων του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής πραγματοποιήθηκε σήμερα, η παρακάτω διακομιδή ασθενούς, ο οποίος έχρηζε άμεσης νοσοκομειακής περίθαλψης:

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Η ανακοίνωση του ΕΟΔΥ αναφέρει: Σήμερα, 08/11/2020, δηλώθηκαν 1.914 επιπλέον κρούσματα. Από τα 1.872 εγχώρια κρούσματα, τα 104 συνδέονται με γνωστές συρροές.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σήμερα ανακοινώνουμε 1914 νέα κρούσματα του νέου ιού στη χώρα, εκ των οποίων 39 εντοπίστηκαν κατόπιν ελέγχων στις πύλες εισόδου της χώρας. Ο συνολικός αριθμός των κρουσμάτων είναι 56698, εκ των οποίων το 54.2% άνδρες.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Την πρόταση για εναλλασσόμενα lockdown έκανε ο καθηγητής Περιβαλλοντικής Μηχανικής του Τμήματος Χημικών Μηχανικών της Πολυτεχνικής Σχολής του ΑΠΘ, Δημοσθένης Σαρηγιάννης.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Έφυγε σήμερα το πρωί από τη ζωή σε ηλικία 51 ετών ο γνωστός γιατρός χειρουργός Γιάννης Γεωργίου.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Η παρέμβαση της Αστυνομίας έγινε έπειτα από τηλεφώνημα - καταγγελία για συνωστισμό στην παραλία Θεσσαλονίκης

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Καλεσμένος στην εκπομπή The Dot με την Νάνσυ και τον Θανάση, βρέθηκε ο Λάκης Γαβαλάς κι έδωσε μια αποκλειστική συνέντευξη.

Κατηγορία LIFESTYLE

Με ένα εγκώμιο για τις ομορφιές της Πάρου αλλά και εκθειαστικά σχόλια ως το νησί που παρά το μέγεθός του έχει κρατήσει το χαρακτήρα του, εκφράζει τις ωραίες εντυπώσεις του από το νησί ο δημοσιογράφος Rupert Parker στο αφιέρωμα που παρουσιάζει στο έγκυρο Jewish Chronicle που καλύπτει σε αναγνωσιμότητα την Ισραηλινή κοινότητα σε ολόκληρο τον κόσμο.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Τις τελευταίες ώρες μόνο κατέληξαν 10 άτομα που είχαν ασθενήσει με κορωνοϊό.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Σελίδα 1 από 2

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos