Εγκώμια για την Πάρο με παγκόσμια ακτινοβολία και απήχηση…

08 Νοεμβρίου 2020 16:23

Με ένα εγκώμιο για τις ομορφιές της Πάρου αλλά και εκθειαστικά σχόλια ως το νησί που παρά το μέγεθός του έχει κρατήσει το χαρακτήρα του, εκφράζει τις ωραίες εντυπώσεις του από το νησί ο δημοσιογράφος Rupert Parker στο αφιέρωμα που παρουσιάζει στο έγκυρο Jewish Chronicle που καλύπτει σε αναγνωσιμότητα την Ισραηλινή κοινότητα σε ολόκληρο τον κόσμο.


Είχε προηγηθεί άλλο εγκωμιαστικό του άρθρο του για την Πάρο στο Trip Reporter μετά την φιλοξενία του στο νησί όπου είχε την ευκαιρία να γνωρίσει και να ζήσει τα πολυποίκιλα ενδιαφέροντά του.

Έντυπα διεθνούς απήχησης και τα δύο, παρουσιάζουν μια κατεξοχήν όμορφη εικόνα του νησιού που αξίζει κανείς να επισκεφτεί. Η Πάρος έτσι, για μια ακόμη φορά, αποκτά διεθνή ακτινοβολία και προβολή στο παγκόσμιο κοινό.

Ενθουσιώδης ήταν και η περιγραφή του δημοσιογράφου για το νησί της Αμοργού για την οποία έγραψε ότι εκεί «ο χρόνος σταματάει» εξαίροντας την αγνότητα που εξακολουθεί να διατηρεί το νησί.

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos