Δευτέρα, 09 Νοεμβρίου 2020 - Psts.gr

Συνεχίζεται το θρίλερ για το πλοίο “Πρέβελης”. Κατά την αποκόλλησή του από χαρτογραφημένη ξέρα στο Διαφάνι Καρπάθου έχασε τη μία από τις δύο άγκυρες και πλέει με την άλλη.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Την ανάγκη για «περιορισμό των μετακινήσεων» επισήμανε μεταξύ άλλων ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων, Νίκος Χαρδαλιάς κατά τη διάρκεια της ενημέρωσης για την πορεία της πανδημίας του κορονοϊού.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Η γεωγραφική κατανομή των νέων κρουσμάτων

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Tην Παρασκευή 6/11/2020, ξεκινάει η δεύτερη ψηφιακή μετάβαση, όπως αυτή προβλέπεται από τον ανανεωμένο Χάρτη Συχνοτήτων που εκπόνησε η Πολιτεία και αναφέρεται στην ΚΥΑ 18/2020, ΦΕΚ Β’ 1752, 7/5/2020.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

«Ο κ. Τσίπρας αντί να διορθώσει τις επιπόλαιες ανακοινώσεις του κόμματός του για το ζήτημα της τηλεκπαίδευσης, επιχείρησε και αυτός με ανάρτησή του να επιρρίψει ευθύνες στο υπουργείο Παιδείας», αναφέρουν κυβερνητικές πηγές.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Στα 1.490 είναι τα κρούσματα σήμερα 9/11 στην Ελλάδα, όπως ανακοινώθηκαν Σύμφωνα με την ημερήσια έκθεση επιτήρησης Covid-19, το τελευταίο 24ωρο έχουν καταγραφεί 41 νέοι θάνατοι.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

«θα ζητηθεί αναβολή εκδικάσεως της υποθέσεως, ώστε να μας χορηγηθούν αντίγραφα της δικογραφίας, και θα ζητηθεί να αφεθεί ελεύθερη η κατηγορούμενη, όπως προβλέπεται

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Pfizer και BioNTech αναμένεται να παράγουν έως και 50 εκατ. δόσεις του εμβολίου μέχρι τα τέλη του 2020 και έως 1,3 δισεκατομμύρια δόσεις το 2021 - Θα ζητήσουν επείγουσα αδειδότηση μετά την τρίτη εβδομάδα του Νοεμβρίου

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Οδηγίες προς του παραγωγούς και τους καταναλωτές στις λαϊκές αγορές της Θεσσαλονίκη δίνει ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας Λαϊκών Αγορών Μακεδονίας – Θράκης – Θεσσαλίας, Άγγελος Δερετζής, τονίζοντας πως υπάρχει κίνδυνος να κλείσουν οι λαϊκές αγορές αν δεν τηρούνται τα μέτρα.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εκρηκτική άνοδο παρουσιάζουν αυτή την ώρα τα διεθνή αλλά και το ελληνικό χρηματιστήριο στον απόηχο της είδησης για το εμβόλιο της Pfizer.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Σελίδα 1 από 4

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos