Κυριακή, 17 Μαϊος 2020 - Psts.gr

Καταδρομική επίθεση από ομάδα αντιεξουσιαστών είναι σε εξέλιξη στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, στην περιοχή του τουρκικού προξενείου, όπως αναφέρει το GRtimes.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Πρόγραμμα επιδότησης της αγοράς ηλεκτροκίνητων αυτοκινήτων, σκούτερ και ποδηλάτων εξήγγειλε ο υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας, Κωστής Χατζηδάκης, στο πλαίσιο διαδικτυακής συζήτησης που διοργάνωσε η Οργάνωση Νεολαίας της Νέας Δημοκρατίας.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Πραγματοποιήθηκε η κλήρωση του Τζόκερ [αριθμός κλήρωσης 2129] που μοίραζε πάνω από 5,2 εκατ. ευρώ στους νικητές της πρώτης κατηγορίας.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ενημερώθηκε η Λιμενική Αρχή Θήρας, πρωινές ώρες σήμερα, από τον Πλοίαρχο του Ε/Γ-Ο/Γ ''ΑΝΔΡΟΣ ΤΖΕΤ'' σημαίας Κύπρου, το οποίο βρισκόταν στο λιμένα ν. Θήρας και εκτελούσε προγραμματισμένο δρομολόγιο από ν. Σύρο για Πάρο – Νάξο – Φολέγανδρο – Σίκινο – Ίο – Θηρασία – Θήρα – Ανάφη, για βλάβη στην πρώτη ηλεκτρομηχανή του πλοίου.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Τεστ που διενεργήθηκαν σε χάμστερ αποκαλύπτουν ότι η χρήση της μάσκας μειώνει ιδιαίτερα τη διασπορά του νέου κορωνοϊού, ανακοίνωσαν επιστήμονες του πανεπιστημίου του Χονγκ Κονγκ.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Το OPEN TV έκανε με το λεωφορείο το δρομολόγιο Ελληνικό - Σαρωνίδα και ιδού οι εικόνες που κατέγραψε...
Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Με απόφαση του Υπουργού Εσωτερικών κ. Τάκη Θεοδωρικάκου επιχορηγούνται εκτάκτως οι 332 δήμοι της χώρας με συνολικό ποσό των 75 εκατομμυρίων ευρώ προκειμένου να αντιμετωπιστούν επί πλέον δαπάνες και μείωση εσόδων που προκλήθηκαν λόγω των μέτρων αντιμετώπισης του κορωνοϊού COVID-19.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σήμερα έγιναν γνωστές οι λεπτομέρειες για το πως θα λειτουργήσουν τα καταστήματα εστίασης από τη Δευτέρα 25 Μαΐου.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Στους 41 βαθμούς Κελσίου έφτασε η μέγιστη θερμοκρασία στην Ελλάδα το μεσημέρι τς Κυριακής σύμφωνα με το Αστεροσκοπείο Αθηνών, σε αυτό το σκηνικό καύσωνα του καιρού τις τελευταίες ημέρες.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Η εποχή του κορονοϊου έφερε και μια νέα πραγματικότητα στις παραλίες, αφού πλέον τα μπάνια γίνονται χωρίς μουσική.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Σελίδα 1 από 4

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos