Πέμπτη, 18 Μαρτίου 2021 - Psts.gr

Δεν τα κατάφερε τελικά το 3χρονο αγόρι από την Κρήτη, που έδωσε μεγάλη μάχη να κρατηθεί στην ζωή, αλλά τελικά άφησε την τελευταία του πνοή.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Κλινικές του νοσοκομείου κλείνουν, αφού υπήρχε διασπορά του ιού και σε ασθενείς

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Στο βίντεο, που ανάρτησε ο δημοσιογράφος Θάνος Κόκκαλης, φαίνονται οι συνθήκες του τροχαίου στο οποίο έχασε τη ζωή του ο 23χρονος Ιάσονας

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Μια ακόμα εβδομάδα ολοκληρώθηκε, με τις Άγριες Μέλισσες να κρατάνε αμείωτο το ενδιαφέρον για τους τηλεθεατές τους. Η δίκη του Βόσκαρη είναι στο επίκεντρο και πλέον το ερώτημα όλων είναι το αν θα καταλήξει τελικά στη φυλακή και θα πληρώσει για τα εγκλήματά του.

Κατηγορία LIFESTYLE

Οι εξελίξεις στο Διαφάνι είναι καταιγιστικές. Τι θα δούμε στο επεισόδιο της Δευτέρας.

Κατηγορία LIFESTYLE

Για πρώτη φορά ο Εθνικός Ύμνος της Ελλάδας αποδόθηκε στη νοηματική γλώσσα. Μάλιστα ο Σύλλογος Διδασκόντων της Νοηματικής Γλώσσας στην Ελλάδα δημιούργησε ένα ξεχωριστό βίντεο με αφορμή την επέτειο των 200 ετών από την Ελληνική Επανάσταση.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Μια γυναίκα που προηγουμένως ήταν καθόλα υγιής πέθανε στη Σουηδία σχεδόν μια εβδομάδα μετά τον εμβολιασμό της με το εμβόλιο της AstraZeneca, ανακοίνωσε σήμερα η Σουηδική Υπηρεσία Ιατρικών Προϊόντων.

 

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Οι τυχεροί αριθμοί στη σημερινή κλήρωση Τζόκερ είναι οι εξής: 36, 3, 2, 29, 17 και Τζόκερ ο αριθμός 13.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Πέμπτη, 18 Μαρτίου 2021 21:51

Europa League live: Άρσεναλ-Ολυμπιακός 0-1

Ο Ολυμπιακός αποχαιρέτισε με ψηλά το κεφάλι την Ευρώπη, κερδίζοντας 0-1 απόψε μέσα στο Λονδίνο την Αρσεναλ στην ρεβάνς των «16» του Europa League.

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Με επίσημους ηγέτες στην εξέδρα, με μάσκες και αποστάσεις, χωρίς την παρουσία πολιτών, θα πραγματοποιηθεί η στρατιωτική παρέλαση της 25ης Μαρτίου.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Σελίδα 1 από 4

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos