Πέμπτη, 10 Νοεμβρίου 2022 - Psts.gr

Οι τυχεροί αριθμοί της αποψινής κλήρωσης του Τζόκερ είναι οι: 5, 10, 16, 30, 33 και Τζόκερ το 1.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Στο διεθνές αεροδρόμιο “Ελευθέριος Βενιζέλος” στην Αθήνα επέστρεψε εκτάκτως και προσγειώθηκε στις 21:56 η πτήση ΕΚ 209 της Emirates με 228 επιβάτες και 18μελές πλήρωμα, που απογειώθηκε στις 17.30 και είχε προορισμό τη Νέα Υόρκη.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Μαζικές καθώς φαίνεται είναι οι αναχωρήσεις από την Πάρο.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ο ΑΟ Πύργου Σαντορίνης από την Α κατηγορία και οι ΑΟ Σερίφου, Πανσιφναικός, ΑΣ Ίου και Αστέρας Τραγαίας από την Β θα σταματήσουν να αγωνίζονται σε όλες τις διοργανώσεις που συμμετέχουν τα τμήματα τους.

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Την Τετάρτη 9 Νοεμβρίου 2022,πραγματοποιήθηκε συνάντηση μεταξύ του Υπουργού Εθνικής Άμυνας κ. Νικολάου Παναγιωτόπουλου, τηςΔημάρχου Ανάφης κ. Ιάκωβου Ρούσσου, του Κοινοβουλευτικού Εκπροσώπου και Βουλευτή Κυκλάδων κ. Ιωάννη Βρούτση και υπηρεσιακών παραγόντων του υπουργείου,σχετικά με το αεροδρόμιο της Ανάφης.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ο Νίκος Δούρος θεωρείται ένας από τους πιο ταλαντούχους τραγουδιστές της νέας γενιάς, έχοντας ξεχωρίζει τα τελευταία χρόνια, τόσο για τις ερμηνευτικές του ικανότητες όσο και για τα τραγούδια που έχει γράψει.

Κατηγορία LIFESTYLE

Την 09-11-2022 το μεσημέρι συνελήφθησαν στη Θήρα, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Αστυνομίας Θήρας, 51χρονος αλλοδαπός και 71χρονος ημεδαπός οι οποίοι προέβαιναν σε παράνομες οικοδομικές εργασίες.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σε βάρος του εκκρεμούσε τρεις αποφάσεις συνολικής ποινής -8- ετών, -9- μηνών και χρηματική ποινή 27.000 ευρώ

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Το πρόγραμμα των δειγματοληψιών της Παρασκευής διαμορφώνεται ως εξής:

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Σελίδα 1 από 3

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos