Παρασκευή, 08 Απριλίου 2022 - Psts.gr

Ραγδαίες οι εξελίξεις και στην χώρα μας με τα προϊόντα της Kinder, μετά το κλείσιμο εργοστασίου της Ferrero στο Βέλγιο.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Αναπόσπαστο μέρος των Άγιων Ημερών του Πάσχα είναι ο εκκλησιασμός. Ολόκληρη τη Μεγάλη Εβδομάδα με κορύφωση τη Μ. Παρασκευή και το βράδυ της Ανάστασης, πιστοί συναθροίζονται στις εκκλησίες για να βιώσουν την μαγευτική κατανυκτική ατμόσφαιρα των ημερών.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Παρασκευή, 08 Απριλίου 2022 18:43

Ανακοίνωση ΚΟΜΥ Πάρου - ΕΟΔΥ

Σας ενημερώνουμε ότι οι Κινητές Ομάδες Υγείας (ΚΟΜΥ) του ΕΟΔΥ , θα πραγματοποιούν δωρεάν δειγματοληπτικούς ελέγχους ταχείας ανίχνευσης αντιγόνου covid-19 (rapid test) σύμφωνα με το παρακάτω πρόγραμμα:

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Η Υπηρεσία Ασφάλειας Τροφίμων (AFSCA) του Βελγίου ανακοίνωσε σήμερα ότι έδωσε εντολή να σταματησει η παραγωγή του εργοστασίου σοκολάτας Kinder, όπου εντοπίστηκε μόλυνση με σαλμονέλα αποδοκιμάζοντας "τις ελλιπείς πληροφορίες" που παρείχε ο ιταλικός κολοσσός ειδών ζαχαροπλαστικής Ferrero.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Παρασκευή, 08 Απριλίου 2022 17:04

Σκουπιδότοπος τα νερά του Θερμαϊκού

Η πανέμορφη και πολυτραγουδισμένη συμπρωτεύουσα, η περίφημη Θεσσαλονίκη, αντιμετωπίζει σοβαρό πρόβλημα στα νερά της.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Την Παρασκευή 8 Απριλίου, ο Υπουργός Υγείας κ. Θ. Πλεύρης, αν και δήλωσε ότι το πιστοποιητικό εμβολιασμού εξακολουθεί να ισχύει, άφησε ανοιχτό «παράθυρο» για την προσεχή κατάργησή του αφού όπως είπε η πρόσβαση στους κλειστούς χώρους θα επανεξεταστεί από τον Μάιο.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σας προσκαλούμε την Τετάρτη 13-04-2022 και ώρα 10:00΄ σε τακτική συνεδρίαση του Συμβουλίου της Κοινότητας Νάουσας, μέσω τηλεδιάσκεψης, για την συζήτηση και λήψη απόφασης στα παρακάτω θέματα:

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Το Υπουργείο Παιδείας ανακοίνωσε την ημερομηνία έναρξης των Πανελληνίων Εξετάσεων 2022 για την εισαγωγή στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση και ως εκ τούτου έγιναν επίσης γνωστές οι ημερομηνίες τέλους των μαθημάτων για νηπιαγωγεία, δημοτικά, γυμνάσια και λύκεια.
Πρεμιέρα Πανελληνίων η 2α Ιουνίου για τα ΕΠΑΛ και η 3η Ιουνίου για τα ΓΕΛ όλης της χώρας.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ο Δήμος Μυκόνου ενόψει της τουριστικής περιόδου και λαμβάνοντας υπόψη ότι οι οικοδομικές εργασίες με βάση την υπ’ αριθμό 188/2019(ΑΔΑ:ΩΑΞΘΩΚΚ-ΚΤ0)κανονιστική απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου απαγορεύονται εντός του οικισμού της Χώρας από τις 15 Απριλίου έως

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Σε μια από τις σημαντικότερες εκθέσεις τουρισμού της Ευρώπης που διοργανώνεται από τις 10 έως τις 12 Απριλίου στο Μιλάνο, συμμετέχει η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου, δίνοντας τη δυνατότητα στα νησιά που εξέφρασαν την επιθυμία να φιλοξενηθούν στο περίπτερό της να

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Σελίδα 1 από 3

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos