Τετάρτη, 18 Μαϊος 2022 - Psts.gr

 Μάσκες: Την άρση της υποχρεωτικότητας χρήσης μάσκας και σε εσωτερικούς χώρους από την 1η Ιουνίου, έως και τις 15 Σεπτεμβρίου με κάποιες συγκεκριμένες εξαιρέσεις εισηγείται η Επιτροπή Εμπειρογνωμόνων η οποία συνεδριάζει ακόμη.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Την 17-05-2022 το πρωί συνελήφθη στη Σύρο, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Σύρου - Ερμούπολης, 22χρονος ημεδαπός, ο οποίος διώκονταν με έγγραφο της Στρατολογικής Υπηρεσίας Στερεάς Ελλάδας για ανυποταξία.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Την 17-05-2022 πρώτες πρωινές ώρες συνελήφθη στην Τήνο, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Τήνου, 22χρονος αλλοδαπός ο οποίος βραδινές ώρες της 16/17-05-2022 αφαίρεσε μεταξύ άλλων δύο κινητά τηλέφωνα και πορτοφόλι που περιείχε χρήματα. Τα

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Αναλυτικά, η γεωγραφική κατανομή των σημερινών κρουσμάτων

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Τα νέα εργαστηριακά επιβεβαιωμένα κρούσματα της νόσου(άτομα) που καταγράφηκαν τις τελευταίες 24 ώρες ήταν 4.626. Ο συνολικός αριθμός των ατόμων που νόσησαν ανέρχεται σε 3.406.553 (ημερήσια μεταβολή +0.1%), εκ των οποίων 48.8% άνδρες.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Υπεγράφη από τον Χωρικό Αντιπεριφερειάρχη Κυκλάδων,           κ. Γ. Λεονταρίτη η εργολαβική σύμβαση με την ανάδοχο εταιρεία «ΣΤΑΘΗΣ ΣΕΡΑΦΕΙΜ ΚΑΙ ΣΙΑ Ε.Ε.» για την πλήρη επισκευή των γηπέδων μπάσκετ και βόλεϊ στην περιοχή «Λάκκα» της Μυκόνου.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ο μεγάλος τελικός του Γιουρόπα Λιγκ Αϊντραχτ Φρανκφούρτης - Ρέιντζερς ξεχωρίζει από το σημερινό ποδοσφαιρικό πρόγραμμα, τη στιγμή που δράση έχουμε σε αρκετά ευρωπαϊκά πρωταθλήματα αλλά και σε Κόπα Λιμπερταδόρες και Σουνταμερικάνα.

Κατηγορία ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Ο τελικός του Γιουρόπα Λιγκ μαγνητίζει τα βλέμματα στο αγωνιστικό πρόγραμμα της Τετάρτης (18/5), καθώς Άιντραχτ Φρανκφούρτης και Ρέιντζερς διεκδικούν το βαρύτιμο τρόπαιο στη Σεβίλλη.

Κατηγορία ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Βάσει του άρθρου 77 του Ν. 4555/2018( ΦΕΚ Τεύχος Α’ 133/19.07.2018) για τη μεταρρύθμιση του θεσμικού πλαισίου της Τοπικής Αυτοδιοίκησης (πρόγραμμα Κλεισθένης Ι)

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Με μέριμνα του Κέντρου Επιχειρήσεων του Λιμενικού Σώματος - Ελληνικής Ακτοφυλακής πραγματοποιήθηκαν χθες και σήμερα, οι παρακάτω διακομιδές ασθενών οι οποίοι έχρηζαν άμεσης νοσοκομειακής περίθαλψης:

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Σελίδα 1 από 2

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos