Κυριακή, 08 Μαϊος 2022 - Psts.gr

Το όνομα “ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ” αναδείχθηκε στις εσωκομματικές εκλογές του ΚΙΝΑΛ. Σύμφωνα με τις δηλώσεις του Νίκου Ανδρουλάκη, ψήφισαν περισσότεροι από 170.000. 

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Οι τυχεροί αριθμοί , στη σημερινή κλήρωση Τζόκερ είναι οι εξής: 33, 45, 42, 14, 39 και Τζόκερ το 15.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Αναλυτικά, η γεωγραφική κατανομή των σημερινών κρουσμάτων
Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Την τιμητική της έχει σήμερα Κυριακή (8.5.2022) η μητέρα παγκοσμίως, καθώς είναι η Γιορτή της Μητέρας και η Φίνος Φιλμ τιμ΄΄ά την αθάνατη Ελληνίδα μάνα με ένα ξεκαρδιστικό βίντεο γεμάτο ατάκες.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Νησιώτικος μουσικός ρυθμός που αποπνέει Αιγαίο και Κυκλάδες, ερωτικός στίχος για την ομορφιά και τα καμώματα της αγάπης και δύο ξεχωριστές φωνές, συνθέτουν τα δύο ολοκαίνουργια τραγούδια του παριανού – ναξιώτη δημιουργού Δημήτρη Φυρογένη.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Τα νέα εργαστηριακά επιβεβαιωμένα κρούσματα της νόσου(άτομα) που καταγράφηκαν τις τελευταίες 24 ώρες ήταν 3.195.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Το περπάτημα βρίσκεται στην κορυφή της λίστας με τις πιο δημοφιλείς σωματικές δραστηριότητες με περισσότερους από 145 εκατομμύρια ενήλικες να δένουν τακτικά τα αθλητικά τους παπούτσια και να πηγαίνουν για βάδιση.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΑΕΚ και Παναθηναϊκός διασταυρώνουν τα ξίφη τους σ’ αυτή την αγωνιστική των πλέι οφ, με τις δύο ομάδες να ενδιαφέρονται για τη νίκη, ώστε να μπορούν να ελπίζουν στην 3η θέση.

Κατηγορία ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα της Μητέρας, η βουλευτής Κυκλάδων της Νέας Δημοκρατίας κ. Κατερίνα Μονογυιού πραγματοποίησε επίσκεψη στις Γυναικείες Φυλακές Ελεώνα Θήβας.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Γεμάτο δράση και ενδιαφέρουσες αναμετρήσεις το κουπόνι της Κυριακής, με δυνατές "μάχες" στα μεγάλα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα και ντέρμπι στα πλέι οφ της Super League.

Κατηγορία ΣΤΟΙΧΗΜΑ
Σελίδα 1 από 2

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos