Πέμπτη, 02 Ιουνίου 2022 - Psts.gr

Η ομιλία του Κυριάκου Μητσοτάκη:

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Μητέρα και κόρη στη Μύκονο παρήγγειλαν δύο κοκτέιλ και ένα μικρό πιάτο καβουροπόδαρα, αλλά έλαβαν λογαριασμό 520,80 ευρώ και... υποχρεωτικό φιλοδώρημα 80 ευρώ.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Η ATTICA ΑΝΩΝΥΜΟΣ ΕΤΑΙΡΙΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΩΝ («Attica Group»), μέλος του Ομίλου Marfin Investment Group, με ιδιαίτερη ικανοποίηση ανακοινώνει την παραλαβή του νεότευκτου catamaran Aero 1 Highspeed που ναυπηγήθηκε στα ναυπηγεία BrødreneAa της Νορβηγίας.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Οι πανελλήνιες εξετάσεις έχουν φτάσει στην τελική ευθεία! Η περίοδος που απομένει αποτελεί μία φάση ιδιαίτερου άγχους για τα παιδιά και ανησυχίας για τους γονείς και κηδεμόνες για το πώς μπορούν να τα υποστηρίξουν καλύτερα.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Η Κινητή Μονάδα Ψυχικής Υγείας ΝΑ Κυκλάδων – Μονάδες Τηλεψυχιατρικής, που λειτουργεί από την ΚΛΙΜΑΚΑ, διοργανώνει εκπαιδευτικό σεμινάριο για την Αστυνομία και τη Λιμενική Αστυνομία τη Δευτέρα 06/06/2022 και ώρες 12:30-15:30, στην Αίθουσα Σιμωνίδης- Χώρα Αμοργού.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ο Ανδρέας Κονδύλης δήλωσε αποφασισμένος να πάει μέχρι τέλους το ζήτημα της ηχορύπανσης στον Άλιμο

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Πληροφορίες για τον εντοπιστμό ύποπτου κρούσματος ευλογιάς των πιθήκων στη Ελλάδα.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Μετά από τέσσερις επιτυχημένες διοργανώσεις το Φεστιβάλ Σύγχρονου Χορού «Compartments Dance Project» επιστρέφει για 5η χρονιά στην Αμαξοστοιχία – Θέατρο το Τρένο στο Ρουφ καθημερινά από την Κυριακή 18 Σεπτεμβρίου έως και την Κυριακή 2 Οκτωβρίου 2022.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Τα νέα εργαστηριακά επιβεβαιωμένα κρούσματα της νόσου(άτομα) που καταγράφηκαν τις τελευταίες 24 ώρες ήταν 3.769.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Διαθέσιμο στο κινητό τους θα έχουν όλοι οι μισθωτοί του ιδιωτικού τομέα το «εργασιακό τους προφίλ» μέσα από την εφαρμογή myErgani, καθώς θα μπορούν να «κατεβάζουν» στοιχεία αναφορικά με την προϋπηρεσία τους, τις

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Σελίδα 1 από 3

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos