Τρίτη, 17 Ιανουαρίου 2023 - Psts.gr

Kατατέθηκε σήμερα στο σχέδιο νόμου του Υπουργείου Εσωτερικών «Πολυεπίπεδη διακυβέρνηση και διαχείριση κινδύνων στον δημόσιο τομέα» και αναμένεται να ψηφιστεί έως αύριο η τροπολογία του υπουργείου εργασίας που προβλέπει την επιτάχυνση της διαδικασίας καθορισμού του κατώτατου μισθού για το έτος 2023, λαμβανομένων υπόψη των εγχώριων και διεθνών οικονομικών εξελίξεων.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Τη συνταγή για ένα γρήγορο και υγιεινό σνακ, που δεν είναι άλλο από τα ρολά κανέλας, αλλά με μόλις δύο υλικά, αλεύρι και γιαούρτι, μοιράστηκε μια Αυστραλή blogger.

Κατηγορία ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑ

«Σφίγγει» ο κλοιός για τους καπνιστές καθώς, σύμφωνα με το Υπουργείο Υγείας, εκτός από την ακριβέστερη περιγραφή των χώρων θα επαναπροσδιοριστούν και όλα τα καπνικά προϊόντα.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Κλειστή θα παραμείνει η βιβλιοθήκη της Πάρου από 30/01/23 έως 03/03/23 λόγω απογραφής.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Τρίτη, 17 Ιανουαρίου 2023 13:51

Τα δύο γερά «χαρτιά» του Κυπέλλου

Λίβερπουλ και Σεβίλλη προσφέρονται σε εξαιρετικές αποδόσεις σε εκτός έδρας αναμετρήσεις για το εκάστοτε Κύπελλο και δεν απομένει από το να τιμηθούν.

Κατηγορία ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Το ποδοσφαιρικό πρόγραμμα σήμερα Τρίτη (17/01) είναι γεμάτο δράση και ενδιαφέροντες αγώνες, κυρίως για διοργανώσεις κυπέλλων σε Αγγλία, Ισπανία και Ιταλία.

Κατηγορία ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Ο Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος Ν.Δ. και Βουλευτής Κυκλάδωνκ. Γιάννης Βρούτσης, την Τρίτη17 Ιανουαρίου 2023, θα πραγματοποιήσειτριήμερη επίσκεψη στη νήσο Σύρο.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Την 16/17-01-2023 πραγματοποιήθηκε σε Μύκονο, Κέα, Νάξο και Θήρα αστυνομική επιχείρηση με στόχο την πρόληψη και καταστολή κάθε μορφής παραβατικότητας στο πλαίσιο της οποίας ελέχθησαν 87 άτομα, 46 οχήματα, 2 καταστήματα και βεβαιώθηκαν 6 παραβάσεις του Κ.Ο.Κ..

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Τρίτη, 17 Ιανουαρίου 2023 13:10

Βράβευση Δήμου Τήνου στα Best City Awards 2023

Βραβείο για το νησί της Τήνου και την ταξιδιωτική εμπειρία εικονικής πραγματικότητας στα χωριά, τα αξιοθέατα και τις παραλίες της Τήνου στα «Best City Awards 2023», τον κορυφαίο θεσμό βραβείων στο χώρο της τοπικής αυτοδιοίκησης.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Η αναμέτρηση Γουλβς – Λίβερπουλ ξεχωρίζει από το πρόγραμμα της Τρίτης. Ανάλυση και tips από το Bet of the Day.

Κατηγορία ΣΤΟΙΧΗΜΑ
Σελίδα 1 από 2

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos