Τρίτη, 21 Μαρτίου 2023 - Psts.gr

Το χτισμένο σε ύψωμα χωριό της Αγκαιριάς, απέχει από το επίνειό του, τον πανέμορφο σήμερα παραθαλάσσιο οικισμό της Αλυκής, περίπου μισό χιλιόμετρο.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Παρουσιάστηκαν σήμερα όλα τα... μυστικά του φετινού ΔΕΗ Ποδηλατικού Γύρου Ελλάδας σε λαμπρή εκδήλωση στο ΔΕΗ ΑΗΣ Ν. Φαλήρου – Ενας πρόλογος και 4 ετάπ σε 660,6 χλμ οι διαδρομές του φετινού αγώνα

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Το Σάββατο 25 Μαρτίου θα πραγματοποιηθεί στην Παροικία αναβίωση του εθίμου της Λαμπαδηφορίας στη μνήμη της παριανής ηρωίδας της Εθνεγερσίας Μαντώς Μαυρογένους.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Απαντά σε ερωτήσεις νέων που βρέθηκαν στο μοιραίο Intercity - Προαναγγέλλει συνταγματική αναθεώρηση για μη κρατικά πανεπιστήμια -

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Συνεχίζει να μας ξαφνιάζει ευχάριστα ο παριανός καλλιτέχνης Τάσος Μαγκάλας καθώς κάθε νέο τραγούδι που ερμηνεύει είναι καλύτερο από το προηγούμενο!

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Η βουλευτής Κυκλάδων της Νέας Δημοκρατίας κ. Κατερίνα Μονογυιού εκπροσώπησε την Κοινοβουλευτική Ομάδα της Νέας Δημοκρατίας στην ημερίδα που διοργάνωσε το μη κερδοσκοπικό σωματείο «Επιστρέφω».

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ο Δήμος Πάρου προχώρησε στη λήψη της υπ’ αρίθμ. 54/2023απόφασης του Δημοτικού Συμβουλίου, δημιουργίας Δημοτικού Κέντρου Πρόληψης για την Υγεία (ΚΕΠ Υγείας).

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Όλοι γνωρίζουμε πόσο έχει πληγεί ο ψυχικός κόσμος των εφήβων κατά το διάστημα της πανδημίας και πόσο ευάλωτοι είναι στην ηλικία.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ζόρικη αντίπαλος η Μάλαγα για την ΑΕΚ, που «έχασε» τον Στρέλνιεκς. Σε φόρμα η Κρόουλι στη League Two Αγγλίας, θέλει να ξεφύγει από την επικίνδυνη ζώνη.

Κατηγορία ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Κατερίνα Μονογυιού: Εντάσσονται στο πρόγραμμα «Αντώνης Τρίτσης» 10 νέα έργα για τις Κυκλάδες μας συνολικού ύψους 10.817.905€

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Σελίδα 1 από 3

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos