Εικαστικό εργαστήρι για μικρούς και μεγάλους στο Μουσείο Μαρμαροτεχνίας Τήνου

11 Φεβρουαρίου 2016 09:00

Το Πολιτιστικό Ίδρυμα Ομίλου Πειραιώς, με αφορμή το θέμα του φετινού εορτασμού του Διεθνούς Συμβουλίου Μουσείων (ICOM), «Μουσεία και Πολιτιστικά Τοπία», οργανώνει εικαστικό εργαστήρι για μικρούς και μεγάλους, διάρκειας τριών μηνών, στο Μουσείο Μαρμαροτεχνίας.


Οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία, μέσω της τέχνης, να παρατηρήσουν και να συνδέσουν το φυσικό περιβάλλον με τον άνθρωπο και τα έργα του. Πηγή έμπνευσης θα αποτελέσει το χαρακτηριστικό τηνιακό τοπίο με τις ξερολιθιές, τους περιστεριώνες, τους ανεμόμυλους.
Το εργαστήρι θα πραγματοποιείται εβδομαδιαίως, τόσο στους χώρους του Μουσείου όσο και στην ύπαιθρο, και θα διαρκεί περίπου δύο ώρες. Απευθύνεται σε ενήλικες και σε παιδιά, ηλικίας άνω των 8 ετών, και θα υλοποιηθεί από την εικαστικό Πάολα Παλαβίδη. Η πρώτη συνάντηση θα γίνει στο Μουσείο Μαρμαροτεχνίας, την Κυριακή 14 Φεβρουαρίου, ώρα 12:00.
Η συμμετοχή θα είναι δωρεάν.

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos