Ανοιχτή Δανειστική Βιβλιοθήκη στη Σύρο

24 Οκτωβρίου 2018 12:45

Η Ανοιχτή Δανειστική Βιβλιοθήκη Σύρου θα ξεκινήσει από την παραλία της Βάρης το Μάιο του 2019. Θα δανείζει βιβλία χωρίς διαδικασίες στους κατοίκους και στους επισκέπτες του νησιού, τα οποία θα προσφέρονται σε πρωτότυπες προθήκες.


Η βιβλιοθήκη θα είναι υπαίθρια και θα βρίσκεται αρχικά σε ένα κεντρικό σημείο του χωριού. Θα λειτουργεί από τον Ιούνιο έως και τα μέσα Σεπτεμβρίου.

Τη χειμερινή περίοδο τα βιβλία θα προστατεύονται σε κλειστό αποθηκευτικό χώρο. Η υλοποίηση της έμπνευσης έρχεται από την Κίμωλο και βασίζεται εξολοκλήρου στην ιδέα των Κιμωλίστες- Εθελοντική Ομάδα Κιμώλου. Εάν έχουμε πολλές προσφορές θα συνεχίσουμε και σε άλλες περιοχές της Σύρου και όχι μόνο με τη συνεργασία των Πολιτιστικών Συλλόγων ανά περιοχή. Η προσπάθεια αυτή στηρίζεται σε εθελοντική εργασία και προσφορές. Για να μας στείλετε βιβλία, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε..

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos